HIF-gymnastikopvisning trak fulde huse

’Gymnastikgeneral’ Lisbeth Lomholt styrede tropperne i fineste stil ved årets forårsopvisning i Nordvangskolens sal

FESTDAG – Væk var alle trælse minder fra coronatiden. Parkeringspladserne var propfyldte, og salen ved Nordvangskolen i Hjerting var stuvende fuld af glade tilskuere. For HIF Gymnastiks forårsopvisning var tilbage, og det var ’det halve af Hjerting’ klar til at fejre. Kaffe, kager og andre lækkerier for store og små savnedes heller ikke.
I spidsen for ’løjerne’ stod som altid gymnastikformand Lisbeth Lomholt, der som en kyndig og smilende general fik dirigeret sine tropper ud og ind, i stilling og i aktion.

Traditioner er en god ting, så paraden og afsyngningen af nationalsangen med Dannebrog i front blev selvfølgelig klaret i fin stil, som det sig hør og bør.

 

Herefter vandrede de enkelte hold, fra de helt små, der for nogles vedkommende havde det bedst i mors arme, til de store, der glædede sig til at vise, hvad de havde lært i vinterens løb, ud af salen.
Første hold på banen var de helt små, der blev trukket ind i vaskebaljer af deres forældre. Et virkeligt underholdende og sjovt syn. Og de voksne fik masser af god motion, kunne man se.


Redskabsgymnastik for de lidt større kom bagefter. Nogle klarede balancebommen med fars ellers mor i hånden, men uden at kny. Andre på måske tre-fire år gik selv, og en enkelt pige dristede sig til et frisk spring fra bommen.


Efter andre reportageopgaver vendte Deres udsendte tilbage. Nu var det blevet lidt vildere på redskaberne, og børnene var ældre.

En klassisk, smuk gymnastikopvisning med en flok halvstore og meget dygtige piger var der også. Sådan!

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Tekst:

Relaterede artikler

Top