Giv lyd – vi lytter

Sædding Bibliotek

Dette første nummer af Hjerting Posten i jubilæumsåret 2020 – vi fylder 40 år i år – er
heftigt domineret af Hjerting Idræts Forening.
Det skyldes ikke, at den lille avis ikke kan finde på andet at skrive om, men der sker lige nu så meget omkring HIF og det sports- og kulturhus, som HIF har fået op at stå, at det er uundgåeligt. Der er kommet ny hovedformand, sports- og kulturhuset er ved at være færdigt og skal snart indvies, fodboldafdelingen markerer sig med e-sport, og tennisafdelingen har grebet de nye  muligheder i det ny hus og vil introducere bordtennis.
Og så har HIF været dygtig til at informere avisen om, hvad der sker. Så til andre foreninger, organisationer, råd og privatpersoner i 6710 og 6715: Giv lyd, når I har noget spændende at fortælle om. Vi lytter, og vi kommer  hjertens gerne, hvis vi kan.
Og giv gerne besked i  rimelig tid, så vi kan nå at planlægge en dækning af jeres begivenhed. Vi kan ikke nå alt, og noget kan også være for småt eller uinteressant for andre læsere, men som man vil kunne se i avisen denne gang, skriver vi gerne om alt fra det voldsomme regnvejr i 2019 til prøvesmagning af den gærede fiskespecialitet surstrømming på FIMUS, kunst på badehotellet, musik i kirkerne, borgermøder med meget mere. Men det gør det meget nemmere, når man husker at orientere os.
Vi skriver også meget gerne om nye iværksættere og forretninger. Det er altid godt stof.
Lad os tales ved i 2020!

Tekst:

Der er lukket for kommentarer.

Top