Tak for tålmodigheden

2019 har været et mildt sagt hektisk år for undertegnede. I januar stod jeg i tågen på Fanø, hvor jeg kun havde været én gang i mit liv med mine børn for 25 år siden. Denne gang var det som ny redaktør og udgiver af Fanø Posten.
Efter en stejl indlæringskurve, både som redaktør, salgschef, distributionschef, budafløser, økonomichef, korrekturlæser og nybagt chef for to freelance-journalister kom turen til Hjerting Posten efter påske. Og som østjyde med 30 år på Fyn var heller ikke det ligetil. Kun én gang tidligere havde jeg været i Esbjerg, der dengang var en travl handelsby med en solid lugt af tobis over byen.
Så her skulle der så igen læres et nyt område med mange nye ansigter og steder at kende. Og der er jo ikke noget, der hedder pause. Avisen skal ud, som den er kommet i snart 40 år. Så det var bare at hoppe på eksprestoget, som min forgænger bemærkede.
Der har i de måneder, der er gået, været glemte aftaler, glemte historier samt små og store fejl. Det kan desværre ikke undgås. Men heldigvis har folk i området taget godt imod den ny redaktør og inviteret mig ind i Sports- og Kulturhusets bestyrelse og i Jul i Hjerting-arbejdsgruppen.
Når folk mærker, man prøver at gøre en indsats for området, er der forståelse og tålmodighed. Tak for det. Og tak for de mange annoncer og gode tip, der løbende afleveres. Når man ikke er statsstøttet som store dele af den øvrige presse, er man helt afhængig af lokalsamfundets velvilje.
I håb om et fortsat godt samarbejde ønsker jeg alle en glædelig jul og et godt nytår!

Finn Arne Hansen

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top