Krise og fremgang på samme tid

Det er forunderligt at se, hvordan Hjerting og resten af 6710 har såvel krise som fremgang på samme tid. På den ene side må vi bøvle med
coronakrisen og alle dens fortrædeligheder, så som øget ledighed, sygdom og hjemsendte gymnasie­­­elever i isolation, og på den anden side ser vi fremgang på næsten alle fronter. Der bygges på livet løs i Hjerting, Guldager, Sønderris og Sjelborg, Netto vil bygge nyt og større i Hjerting, Aldi vil rykke ind i Guldager, de nye
byggegrunde i Sønderris går som varmt brød og
Hjerting Idræts Forening har vækst som aldrig før.
Desuden får Hjerting i 2022 en ny daginstitution, har kommunen besluttet.
Men netop HIFs udvikling er bemærkelsesværdig. Før sports- og kulturhuset Hjertinghus kom op at stå, var der ledelseskrise, medlemsstagnation og rådvildhed. Nu stiger medlemstallet med raketfart, og det myldrer med nye initiativer.
Årsagerne er udefra set lige så indlysende, som de er svære at kopiere. Nye, engagerede og kompetente kræfter er kommet til i ledelsen, alle trækker i samme retning, sponsorerne er velvillige som aldrig før, og der er nu et meget synligt trækplaster i Tobølparken med supermoderne fitnesslokaler og mødelokaler, der er så store, at de også kan rumme halvstore arrangementer med 200-250 deltagere – når vaccinen kommer.
Og hvad kan vi så lære af det? Jo, det nytter ikke en pind at give op på halvvejen. Det er godt at pulje
kræfterne og trække i samme retning, og der skal være en stærk vilje til succes. Og det er der i Hjerting og i 6710. Trods epidemien. Det lover godt.

Hent denne artikel som PDF her

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top