Tillykke til Hjerting

På få måneder har en gruppe af ihærdige borgere indsamlet hele 800.000 kroner og ikke mindst haft en masse arbejde med at få tilladelser og aftaler på plads, så når badesæsonen starter, vil der stå en landings- og badebro klar på stranden til venstre for Hjerting Badehotel.

Det er den eksisterende ponton, der nu ophøjes til bro. Dens pæle er angiveligt banket 16 meter ned i undergrunden i tidernes morgen, så den er et godt og solidt udgangspunkt. Ulempen ved den har bare hele tiden været, at man ikke kunne komme tørskoet ud til den. Det vil man kunne, når der kommer en adgangsvej derud. Senere skal den, når der er samlet flere penge ind, forlænges med 10 meter, så dybgangen ude ved enden bliver to meter. Så kan flere udflugtsbåde lægge til. Det kan kun være godt for de små butikker i nærheden af stranden i Hjerting.

Det vil måske se lidt voldsom ud, når betonvejen skal støbes, men det er unødvendigt at ringe til myndighederne eller Danmarks Naturfredningsforening. Den vil med tiden sande til, og da beton er lavet af naturmaterialer, skader den ikke naturen.

I Marbæk og Sædding har der været fine familiearrangementer. Det kan mærkes, hvor meget folk trænger til at få Corona på afstand. Vi lærte meget om epidemier og nok især, at vi også skal tænke på psykisk helse, når den slags rammer.

God fornøjelse med broen og god forsommer til alle!

Tekst:

Relaterede artikler

Top