En forsinket båltale

Årets store sankthansbål på Hjerting Strand blev i år et nyt coronaoffer. Arrangørerne i form af Hjerting Badehotel Hjerting Borgerforening, Hjerting Erhvervsforening og Café Stryhns turde ikke tage ansvaret for at arrangere noget, der måske, måske ikke ville overholde reglerne for forsamlinger.

Hjerting Posten spurgte i den anledning Esbjerg Kommune, om folk i mindre grupper så måtte tage bålfad med på stranden, da bålreglementet ikke har forudset den mulighed. Desværre kom der aldrig svar, ellers ville vi have skrevet om det på facebook.

Bål og båltale fik vi altså ikke. Og så må redaktøren jo til tasterne. Og den skrevne båltale her kommer til at handle om det nære, det lokale. Vi mærker selv et stort pres fra større medier for tiden. Selv om de både får fast statsstøtte og har fået ekstra krisestøtte, er de ikke blege for at sælge annoncer til spotpriser, også her i 6710. Og det sker ofte med lange kontrakter, så hele markeds­føringsbudgettet er væk, når vi ringer med et godt tilbud.

Så husk, at jeres avis, der har 40 år på bagen og gerne vil fortsætte med at være her, er afhængig af jer. Vi er ikke ’på støtten’. Og så er synligheden i øvrigt bedre i en lille, lokal kvalitetsavis.

Vi kan ikke gøre meget andet, indtil lovgiverne ændrer på loven. En lille ting gør vi dog. Fra dette nummer uddeler vi til alle husstande i Bryndum. Vi har også aviser til afhentning hos Brugsen i i Tarp og arbejder på at finde et godt sted i Vester Nebel. Så kom gerne med nyheder og annoncer, kære borgere i den nordlige ende af området! Vi er mange købedygtige læsere hernede sydpå.

Og ellers: Støt dine lokale handlende og hav en god sommer!

Tekst:
Tags

Der er lukket for kommentarer.

Top