Elever fra Bryndum måtte kæmpe ved volley-DM

9. klasses-eleverne, der var med ved DM i Skolevolleyball i Kalundborg.

Elever fra Bryndum Skole, der havde tilkæmpet sig en plads i finalen i volleyball ved skole-DM, fik intet foræret

Hent den originale artikel fra avisen som PDF her

SKOLEIDRÆT – Efter at have vundet kredsmesterskabet i Skolevolleyball for 9. klasser kvalificerede holdet fra Bryndum Skole sig til danmarksmesterskabet i Kalundborg, hvor de 12. til 14. marts dystede mod skoler fra hele landet. 225 elever fordelt på 11 drengehold og 12 pigehold fra skoler i hele landet deltog i finalerunden. Efter at have svedt, samarbejdet og kæmpet alt, hvad de kunne skulle de nu høste frugterne af deres hårde arbejde. Men det hårde arbejde fortsatte.

9. klasse fra Bryndum skole ved DM i skoleveollyball i Kalundborg 2024. Foto: Bryndum Skole

Pigeholdet opnåede en sjetteplads efter nogle hårde kampe. Foto: Bryndum Skole.

Drengeholdet opnåede en 10. plads efter nogle hårde kampe. Foto: Bryndum Skole.

Drengeholdet opnåede en 10. plads efter nogle hårde kampe. Foto: Bryndum Skole.

”Så er vi hjemme efter tre gode dage. Pigerne tog en flot sjetteplads, og drengene måtte nøjes med en beskeden 10. plads trods tætte kampe og sejre i vores to afsluttende kampe. Stemningen og sammenholdet har været i top på turen og ungerne har mødt en masse jævnaldrende fra hele landet – en oplevelse for livet,” fortæller kontaktlærer Asger Lind.
Eleverne dyster om guld, sølv og bronze til DM i Skolevolley, men stævnet er også en god lejlighed til at arbejde med en række faglige mål for idrætsfaget.
”Eleverne får i en konkurrence, som ved et DM, oplevelsen af at skulle yde deres bedste. At deltage på et hold giver fællesskab, hvor hver eneste udøver har en vigtig rolle. Derudover er et DM en oplevelse for livet fyldt med glæde og begejstring, som vil give et godt bidrag til klassens trivsel,” fortæller stævnekoordinator fra Dansk Skoleidræt, Ulrik Sundahl Sørensen.
Lad os se, om sjettepladsen og 10. pladsen har givet blod på tanden i Bryndum…
-fina

Tekst:
Top