Ny slags generalforsamling blev et hit i HIF

Der blev som noget nyt både holdt generalforsamling i selve HIF og i afdelingerne. Det virkede fint. Foto: HIF.

Alle HIF-afdelinger mødtes på én gang og fik en bid mad først. Det gav rekordtilslutning

Hent den originale artikel fra avisen som PDF her

IDRÆTSLIV – Hjerting Idrætsforening har torsdag den 16. marts holdt en rigtig god generalforsamling med over 30 deltagere. Det er væsentlig flere, end der plejer at dukke op. Årsagen var den simple, at afdelingsmøderne var blevet en del af generalforsamlingen, fortæller formand Anders Kristensen.

Deltagerne fik først en bid mad inden selve generalforsamlingen. Foto: HIF

Deltagerne fik først en bid mad inden selve generalforsamlingen. Foto: HIF

Sammenhængskraft
”Det gav en god stemning, og deltagerne var hurtig med på, at vi skal gøre, hvad vi kan for at forstærke sammenhængskraften i Hjerting IF. Og som det første skulle deltagerne tage stilling til foreningens nye tagline skråstreg slogan: Vi bevæger dig. Alle syntes godt om Vi bevæger dig og var glade for den dobbeltbetydning, der er i sætningen. Seniorerne fra bordtennisafdelingen satte ord på: Vi spiller bordtennis for at få trænet krop og hjerne, og hyggen under og efter træning bevæger os i lige så høj grad. Afdelingerne går nu i gang med at implementere sloganet og definere, hvad det betyder for deres idrætsgren,” tilføjer formanden, der iøvrigt har en tak at sende.

Hjerting Idrætsforening, generalforsamling 2023. Foto: Thomas Vohs-Ahlers

HIF fik noget større fremmøde end vanligt ved at samle alle afdelingers generalforsamlinger på én aften.

”Foreningen vil gerne sige tak til alle, der har brugt tid på at udfylde spørgeskemaet, som vi har haft udsendt til alle medlemmer og brugere af Hjertinghus. Der står mange rosende ting, men der er sandelig også meget, som vi nu skal have kikket på. Vi vil selvfølgelig tilstræbe os på at ligge højt på alle målinger, og det vil vi bruge resten af 2023 på,” siger Anders Kristensen.

På udkik efter frivillige
”Vi er desuden gået i gang med at samle en gruppe af frivillige som vil hjælpe os med at holde foreningen og Hjertinghus kørende. Har du håndværkerfærdigheder fra dit arbejdsliv eller bare lyst til at lave lidt praktisk arbejde, så tilbyder vi at organisere det i et fællesskab som gerne skulle leve op til Vi bevæger dig,” slutter han.
-fina

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top