Hjerting Byfest kom flyvende fra start

Billedgalleri:

BYFEST – Så er festen i gang i Hjerting, som efter et års pause igen kan samles til Hjerting Byfest.

Boldbanerne ved Nordvangskolen lå badet i sol og frisk vind her til eftermiddag, hvor festen fik en flyvende start ved den officielle åbning. Medlemmer af Varde Faldskærmsklub kastede sig ud over Hjerting med bl.a. Hjerting IF’s flag blafrende i den friske vind og landede tæt på det hvide kryds ud for festteltet.

De landede i rasende fart, men bremsede flot på de sidste meter, men en enkelt udspringer havde åbenbart regnet lidt forkert på den kraftige vind. Publikum holdt vejret, da skærm og udspringer drønede ned mellem husene ved siden af boldbanen, men hun havde styr på landingen, så der var hurtigt ‘thumbs up’ igen.

Og så gik det ellers løs med en hel stribe store hoppeborge, tryllekunstneren Frk. Stjernestøv, foredrag med Lindy Aldahl fra TV-programmet ‘Rigtige Mænd’ samt selvfølgelig pølser, popcorn og iskolde fadbamser.

Her til aften går det løs med live med bl.a. det lokale guitartalent Frederik Bang og bandet Madam Blå og Pop Rockerne, der på ægte rock’n roll manér har parkeret deres helt egen tourbus lige bag partyteltet…

Tekst:

Relaterede artikler

Top