Hjerting Byfest med nyhed: Mannethon med stegt flæsk

Seniorfesten i 2022. I år er den totalt udsolgt med 200 deltagere. Arkivfoto.

Igen i år er der dømt tre dage med en masse sjov og hygge for store og små i Hjerting

Hent den originale artikel fra avisen her

FESTIVITAS – Sponsorerne har spyttet godt i kassen, fortæller HIFs foreningskoordinator Henrik Poulsen. Og den opfindsomme festkomité har atter fundet på nye løjer og bedt til vejrguderne forud for Hjerting Byfest fra torsdag den 24. til lørdag 26. august. Så alt tyder på en god fest igen-igen.
Pladsen åbner torsdag klokken 16. Baren er åben, og så grilles der lige en byfestpølse til dem, der er blevet småsultne.
”Fredag afholdes traditionen tro Seniorfrokost med stort fiskebord og livemusik, og for første gang må vi melde total udsolgt. Det bliver helt fantastisk med cirka 200 festglade seniorer, der har ry for både at synge og danse,” siger Jens Eg.
”Som noget nyt har vi Mannethon på programmet. Et sindigt ’løb’ for mænd, der ikke kommer til hverken at puste eller tørste på den cirka halvanden kilometer lange rute, der starter ved Hjerting Badehotel med efterfølgende pitstop ved både Pub Kaktus, Meny og Hjerting Pub for til sidst at ende i teltet på pladsen til en gang stegt flæsk med persillesovs. Tilmelding til denne lille happening er stadig åben på mail@adsigns.dk,” tilføjer han.

Livemusik fredag
Fredag aften er der igen livemusik i teltet, hvor Hulken og Løven fra Faaborg på Sydvestfyn har taget venner med på scenen.

Hjertingløbet skydes i gang klokken 10 lørdag. Arkivfoto. Foto: Finn Arne Hansen, Hjerting Posten

Hjertingløbet skydes i gang klokken 10 lørdag. Arkivfoto.

Lørdag formiddag klokken 10 er de løbeglade klar til årets Hjertingløb, mens andre kan hygge og heppe, når målstregen passeres.
Lørdag eftermiddag spiller Mikkel Schack på plænescenen, og lørdag aften slutter byfesten af med Hawaiifest i teltet med DJ Jimmi.
Legelandet Bumleby er nyt. Det har har hoppeborge, elbiler og andet sjov til børnene.
Meny har madboder med lækre retter, og Børnebaren har både toast, franske hotdogs og miniburgere på menuen.
Med madtelte, børneboder, bar, livemusik og alt derimellem plus en masse glade mennesker, så kan det da kun blive en god festweekend!
-fina

Større familiemodeshow i år

I år er der stilsikkert herretøj, dametøj og børnetøj. Billedet er fra 2022. Foto: Finn Arne Hansen, Hjerting Posten.

I år er der stilsikkert herretøj, dametøj og børnetøj. Billedet er fra 2022.

Også i år starter Hjerting Byfest om torsdagen med et modeshow fra klokken 18.30 til 20, men denne gang er det udvidet i forhold til 2022-modeshowet. Det skal være for hele familien i år. Ganske vist kommer Vincens fra Varde tilbage med stilsikkert modetøj til mænd, men dametøjsbutikken Hallum fra Torvegade i Esbjerg og Alma & Anton Børnetøj fra Blåvand kommer også.
Familierne opfordres til at pakke en god madkurv, så de har noget at hygge sig med ved bordene. Showet afvikles på trailerscenen, men i tilfælde af regn rykkes det ind i det store telt.
-fina

Tekst:

Relaterede artikler

Top