HIF Fodbold og Tarp Boldklub laver holdsamarbejde

Fra venstre ses cheftræner, Troels Olesen, to medlemmer af seniorudvalget, Thomas Øbo Sørensen og Arvid Mouridsen og formand i Tarp Boldklub Michael Karstensen.

Hjerting IF og Tarp Boldklub har netop annonceret et samarbejde – læs deres fælles pressemeddelelse her:

PRESSEMEDDELELSE

FODBOLD: FS Esbjerg er navnet på et nyt holdsamarbejde i seniorrækkerne mellem fodboldklubberne Tarp Boldklub og Hjerting IF.

Samarbejdet er kun for seniorspillere og betyder, at spillere fra de to klubber skal træne sammen og spille på samme hold i den nye fodboldsæson, som begynder i august. Holdsamarbejdet starter op med hold i serie 2 og serie 5, men målsætningen er at komme op på fire hold i løbet af et par år, og ambitionerne er ligeledes at avancere i rækkerne. Aftalen om holdsamarbejde indgås med henblik på et længerevarende samarbejde.

 

FS Esbjerg vil blive ledet af demokratisk ledet samarbejdsudvalg med repræsentanter fra begge moderklubber og repræsentanter fra spillertruppen. Fra Tarp deltager bl.a. formand Michael Karstensen og seniorformand Nicklas Nielsen, og fra Hjerting bliver det bl.a. to nye frivillige udvalgsmedlemmer, Thomas Øbo Sørensen og Arvid Mouridsen.

Spillere og erhvervslivet bakker op

– Planerne om samarbejdet er blevet modtaget meget positivt i spillertruppen, udtaler Nicklas Nielsen, seniorformand i Tarp Boldklub. Cheftræner, Troels Olesen, kan samtidig glæde sig over, at nye spillere allerede har meldt sig klar til at stille op for FS Esbjerg.

FS Esbjerg har netop indgået et stort sponsorat med Carton Byg. Aftalen er begge parter særdeles godt tilfredse med, og den er et stort skulderklap til det frivillige arbejde, som nu skal sikre udvikling i FS Esbjerg.

650 ungdomsspillere bliver fødekæde

– Vi ønsker med dette samarbejde at sikre et tilbud om seniorfodbold ved at lade vores to ungdomsafdelinger, med tilsammen godt 650 medlemmer, være fødekæde til FS Esbjerg, så vores ungdomsspillere kan fortsætte som seniorspillere i lokalområdet, udtaler Nicklas Nielsen, seniorformand Tarp Boldklub.

– Tarp Boldklub og Hjerting Idrætsforening er ledet af en masse dygtige og engagerede frivillige, så efter flere gode snakke føler vi os overbevist om, at vi med vores samarbejde i FS Esbjerg kan og vil sikre medlemstilgang, plads til alle uanset lyst og ambition, og ambitionerne er store, orden i økonomien ved fælles indtægtsgivende aktiviteter, samtidig med at det hele kittes godt sammen af et stærkt fællesskab, udtaler Torben Hansen, formand i Hjerting IF.

FS Esbjerg har planer om, at holdene skal på træningslejr hvert år, have besøg af prominente gæstetrænere og have flere tilbud om sociale sammenkomster som fællespisning og fodboldture.

Træningen, op til 3 gange om ugen, samt kampene, kommer til at foregå på banerne i Tarp og Hjerting. Interesserede spillere er velkomne til gratis og uforpligtende at komme og deltage i sommertræningen. Der trænes fortsat tirsdage og torsdage kl. 18.30-20.00 i Tarp. Fra august trænes skiftevis i Tarp og Hjerting.

Kontaktperson for interesserede spillere er cheftræner Troels Olesen, som træffes på mobil 40 96 29 59.

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top