Jul i Hjerting får nyt markedstelt

JULEMARKED – Det traditionsrige Jul i Hjerting søndag den 19. november får nu tilført et helt nyt element med ambitioner om, at det også kan blive en god tradition.

For at give endnu mere julestemning – og mindre afhængighed af godt vejr – bliver der opstillet et stort markedstelt på parkeringspladsen bag Hjerting Badehotel.

“Det bliver et telt på omkring 150 kvm, der samler forskellige aktører med stande,” fortæller hotelejer Peter Petersen og arbejdsgruppens primus motor på markedsteltet.

En smag og duft af Jul

Hjerting Erhvervsforening laver en stand, hvor medlemmerne laver lidt sjov og sælger gode ting fra grillen, SOS Børnebyerne kommer med et stort loppemarked, mens Hjerting Bageri sørger for duften af julebag.

Af øvrige udstillere kan også nævnes de lokale virksomheder CPH Lighting og Raw Food – Rigtig Hundemad.  Og så har Hjertings nye Meny supermarked lovet at lave en lækker tyvstart på sin åbning med en stand i markedsteltet.

“Vi har ikke alle detaljer med teltet på plads endnu, men vi arbejder på en god stemning med masser af julehygge,” fortæller Peter Petersen.

Børnetelt igen

Det nye markedstelt får også i år selskab af Hjerting Postens børnetelt med juleværksted i gården bag Café Hjerting, hvor man kan slå sig ned og slappe lidt af med at lave kreative juleting.

I juleværkstedet får vi selskab af Spar Nord, som stiller op med aktiviteter for børnene, hvor man – selvfølgelig – kan gøre sig fortjent til en chokoladekalender, der er en af de go’e gamle traditioner ved Jul i Hjerting.

Flere ting på vej

Hjerting Postens juleværksted byder ligesom sidste år også på god julemusik, lidt julegodter og halmballer, som store og små kravlenissser kan lege i. Udenfor teltet vil FDF Hjerting ligesom sidste år sørge for lidt gang og røg i gaden med forskellige spejderaktiviteter, hvor alle er velkomne til at deltage.

Det endelige indhold til årets udgave af Jul i Hjerting falder endeligt på plads de kommende uger, men det ligger fast, at Julemanden selvfølgelig skal vækkes og der kommer underholdning på scenen.

Som sædvanligt vil der også være en masse aktiviteter rundt om i gaderne, i Jon & Dittes Hus og i gården bagved samt på badehotellet, i Børnekompasset Kærgården og mange andre steder.

Læs mere i næste udgave af Hjerting Posten 15. november og følg med på Facebook-siden for Jul i Hjerting.

Tekst:

Relaterede artikler

Top