En aura af Shakespeare – teater på skoleskemaet

TEATERTIME – Auraskolen havde forleden ’klassisk time’ for 9. klasse eleverne på alle tre afdelinger, som fik en introduktion til Shakespeare.

BILLEDGALLERI:

I år er det 400 år siden den engelske dramatiker forlod denne jord, og det blev markeret med forestillingen ’Shakespeare Works’, hvor deltagerne først fik en grundlæggende indføring i hans forfatterskab og teaterværker.

God engelsk stil

Derefter skulle de selv deltage aktivt i skuespils­øvelser med den engelske skuespiller og underviser Kieron Jones, der arbejder meget med bl.a. Danmarks Dramalærerforening og danske skoler.

Han er samtidig lidt af et sproggeni med fem flydende sprog på paletten plus en smule dansk, men undervisningen foregik i bedste Shakespeare-stil selvfølgelig på formfuldendt og elegant engelsk.

På afdeling Bryndum var der masser af grin og fuldt engagement fra eleverne, da vi kiggede forbi med kameraet. Det var tydeligt, at Kieron Jones brænder for teater og forstår at formidle passionen – selv til en flok teenagere, som har andet end Shakespeare i hovedet.

 

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top