Dam Jensen opgiver nu også genfødsel af Sædding Centret

Den 30. maj kunne vi fortælle, at Coop havde opgivet en aktiv rolle i genfødslen af centret.

DETAILHANDEL – Tiden rinder ud for et af Danmarks første butikscentre i et benhårdt handelsmiljø, der presses af nethandel og et evigt krav om investering og fornyelse. Begge dele har det skortet på gennem mange år i Sædding Centret, og nu kaster den sidste ejer også håndklædet i ringen for en genfødsel af centret.

Som omtalt i Hjerting Posten i maj har Coop opgivet at bidrage aktivt til den ambitiøse fremtidsplan, der ellers skulle sikre en større ombygning, renovering og intern rokade, eventuelt finansieret af lejlighedsbyggeri i den ene ende af området.

Coop har tidligere beskrevet sig selv som en ’helt sikker aktiv medspiller’ i en genfødsel , men er siden bakket ud, og den anden hovedejer, ejendomsselskabet Bangs Gård A/S,  gør nu det samme.

Det har ikke været muligt at få en aktuel kommentar fra direktør Mads Dam Jensen fra Bangs Gård inden deadline, men han bekræfter, at en ombygning bliver for dyr.

”Vi har fået lavet en plan, der ved fuld realisering vil betyde en nedrivning af den nuværende bygningsmasse,” siger Mads Dam Jensen således til en lille Esbjerg-avis, der aldrig
citerer vores medier, når de skriver historier af.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top