Tonny og Michelle har succes med webauktioner i Sædding

Med Tonny Nielsens Bruuns og Michelle Lauridsens indtog i Sædding Centret, er der efterhånden meget få ledige lokaler i centret

Hent avissiden med artiklen som PDF her

ERHVERV – Tonny er nok af de fleste kendt som den halvskaldede ejer af Nice Hair i Guldager.
Efter at have solgt sin sidste ejerandel i firmaet til Egmont i foråret, har han og kæresten kastet sig over et nyt erhvervseventyr med webfirmaet Completed, som blandt andet sælger alskens beklædnings-, kosmetik- og elartikler via online webauktioner med op til 500 deltagere på Facebook. Siden har i dag flere end 13.000 følgere.
På det seneste har store sættevogne afleveret 155 paller fra hovedsageligt Frankrig med 19.500 forskellige varenumre til en normal udsalgsværdi på mere end 20 millioner kroner i lokalerne i Sædding Centret, hvor Kajakshoppen og Kop og Kande tidligere holdt til.

Lagersalg i lokalerne
Lokalerne er foreløbig lejet ét år frem, og det er tanken, at det ene lokale fremover skal benyttes til lagersalg, mens det andet fortsat skal bruges til webauktionerne. I en tidligere levering var blandt andet også 300 par sko af det danske mærke Shoe the Bear, som normalt sælges i butikkerne til omkring 1200 kroner parret.
Konceptet med få varer af hver slags, indkøbt fra restpartier, konkurssalg og lignende ser ud til at falde i smag for kunderne, som primært er kvinder i alderen 35-55 år. I øvrigt er den personlige oplevelse online meget vigtig for indehaverne, som ved auktionerne faktisk bådes kender og er på fornavn med de fleste af kunderne.

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top