Bank Lauridsen casher ind

Erik Bank Lauridsen og sønnen Per tjener gode penge – ikke mindst på et IT-selskab.

REGNSKAB – En tur til Aarhus for snart mange år siden har vist sig særdeles givtig for Erik Bank Lauridsen fra Hjerting, der har grundlagt sin formue på Baldur sodavand og Cocio kakaomælk.

Turen gik til det spirende IT-selskab Systematic, investeringen rakte til 25 pct., og hans holdningsselskab E. Bank Lauridsen Holding A/S høster i år et ekstra stort udbytte på den investering.

Det sender resultatet op på hele 92,5 mio. kr. efter skat mod 32,3 mio. kr. sidste år.

”Omkring 80 pct. af fremgangen skyldes nok IT-firmaet, men det har også været et ekstraordinært godt år for dem. Det er langtfra sikkert, at det kommer igen i samme størrelse,” siger Erik Bank Lauridsen.

Han ejer selskabet sammen med sine tre børn og arbejder tæt sammen med sønnen Per.

Lige nu bruger de to rigtig megen tid på at forhandle med ’den rette’ operatør til koncernens kommende Hotel Esbjerg City.

”Det er bare en lang proces, og det ville være noget lettere at have en bar mark, hvor man kan bygge et hotel efter operatørens ønsker – her er man ligesom låst fast i nogle rammer. Der er mange parametre, der skal nå sammen. Men det arbejder vi på, og vi tror stadig på det,” understreger Per Bank Lauridsen.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top