SSK fik skyboks og nytårsrekord

Sønderis Sportsklub har nu fået en flot skyboks til møder og holdsamling.

 

SKYBOKS – Sønderris Sportsklub (SSK) har i de sidste år gennemgået en meget positiv udvikling. Fra at være en ’almindelig’, mindre klub har den udviklet sig til en ret stor sportsklub med mange forskellige aktiviteter.

I 2008 blev hallen udbygget, så der også kunne etableres dejlige, funktionelle lokaler til spinning og fitness. Men vokseværket betød også, at hver eneste kvadratmeter blev udnyttet til sportsaktiviteter, og det skete hele tiden på bekostning af mødelokaler. Der har manglet et sted, hvor man i fred og ro kunne holde bestyrelsesmøder, taktikmøder og samling for holdene.

Det er løst nu med en ny flot ’skyboks’, som ’svæver’ over gulvet bagest i hallen, så den ikke optager plads fra de mange aktiviteter. Skyboksen blev indviet af formand Inge Hansen sammen med Tommy Noer nytårsdag ifm. Nytårsmarchen, og dermed har SSK afsluttet et efterår med byggerod.

Takket være god økonomistyring og rettidig omhu er det lykkedes SSK at spare de godt en mio. kr. sammen til projektet, og Esbjerg Kommune har bidraget med momsen.

 

Nytårsmarch Sædding kopi

Omkring 130-140 friske vandrere deltog i den traditionelle Nytårsmarch i Sønderris, og de blev belønnet med en flot tur og hjemmelavet aspargessuppe ved målstregen.

Nytårsmarch i ny rekord

Femte udgave af den traditionsrige Nytårsmarch i Sønderris bød på skønt solskinsvejr og deltagerrekord, da 130-140 vandrere mødte op ved Sønderrishallen.

De fik en dejlig vandretur på ca. fire km omkring søen mellem Skorpionens og Vægtens Kvarter, videre gennem de to nye kvarterer i Sønderris: Jomfruens Kvarter og Uranusvænget og ned til Midtgård.

Sidstnævnte har fyldt meget i Lokalrådets arbejde i 2015, men heldigvis har Midtgård fået lov at fortsætte til glæde for både Sønderris og hele Esbjerg Kommune. Turen gik videre ad den forbedrede Krebsestien og hjemme i Sønderrishallen ventede en dejlig hjemmelavet aspargessuppe.

 

Tekst:
Top