Recepten er klar for Hjerting Apotek

INDVIELSE – Lille, let og lokalt. Det er recepten bag det nye Hjerting Apotek, der slog dørene op 1. december på Sdr. Tobølvej.

Den gamle købmand i dét, der nu er et helt lille lokalcenter, Johannes Kristiansen og hans hustru Herdis, stod for den officielle indvielse sammen med sønnen Stefan.

Familien Kristiansen ejer stadig bygningerne, og er også bygherre på det nye apotek, som lejer sig ind.

”Faktisk er det netop i dag 41 år siden, at Herdis og Johannes åbnede deres købmandsforretning lige herhenne. Så det er også en lille jubilæumsdag for dem,” sagde apoteker Anne Helene Kahns, inden købmand Kristiansen klippede den røde snor.

Hjerting Apotek indvielse

Apoteker Anne Helene Kahns (t.v.) og det fhv. købmandspar Herdis og Johannes Kristiansen samt deres søn Stefan Kristiansen (t.h.) fik både bygget apoteket og klippet snoren med godt samarbejde.

 

Hurtigt byggeri

Sønnen Stefan takkede for et godt samarbejde om byggeriet, som apotekerens mand, bygningsingeniør Jesper Hille, har styret.

”Vi kunne ikke lige se, at der var plads til 160 kvm apotek her, men det kunne Jesper. Og når man bygger et apotek med jer, så tager det altså kun to måneder og tre uger, inden det står fikst og færdigt med varer på hylderne,” lød rosen fra Stefan Kristiansen til den hurtige byggeproces.

Hjerting Apotek er en filial af Esbjerg Jerne Apotek, så kunderne kan både få ekspederet recepter med rådgivning og købe en række produkter indenfor f.eks. hudpleje, kosttilskud og personlig pleje.

”Det er dejligt at være i gang, og vi glæder os til at gøre en forskel for Hjerting-borgerne,” sagde Anne Kahns ovenpå første dag, hvor det faste hold på fire ansatte havde nok at se til.

”Vi har allerede haft mange og positive kunder, der er glade for at ordne apoteksindkøb lokalt. Så det føles bare helt rigtigt.”

 

 

Tekst:
Top