Glade Hjerting-børn kom tilbage til skolen

Læs artiklen som PDF her

På Aura Skolen Nordvang gav det flotte vejr i uge 17 masser af sjov udeundervisning, blandt andet på stranden

SKOLESAGER – Det sommerlige vejr i uge 17 var perfekt for Aura Skolen Nordvang, da de små klasser mandag den 20. april klokken 8.00 kunne komme tilbage deres skole og SFO.
Hjerting Posten mødte 3. A, der sad foran indgangen til deres klasselokale – med behøring afstand til hinanden.

Der var flittig håndvask fra morgenstunden.

Herefter fik de lov at komme ind, et par stykker af gangen, vaske hænder og sætte sig. ”Det er lidt mærkeligt, men det er også dejligt,” bemærkede Mathilde Hansen lidt betuttet, da hun havde bænket sig.

Mathilde Hansen syntes, det var lidt mærkeligt, men også dejligt at være i skole igen.

Eleverne i 3. A sidder med god afstand.

Skoleleder – eller pædagogisk leder, som han officielle titel er – Lars Henrik Rod Andersen fortæller om en god første uge:
”Inden opstarten var det jo hektisk, både lærere og pædagoger skulle i gang med forberedelserne til genåbningen. Men der har hele tiden været en god stemning, og vi har alle har glædet os til at se børnene igen,” siger han.

Udendørs undervisning
Undervisningen er meget af tiden foregået udenfor. Eleverne har for eksempel tegnet hinkeruder i skolegården med kridt og lært regning ved at hoppe rundt i hikeruderne, det lært geometri med skaller og andre materialer på stranden, leget vadehavsbingo og meget mere – godt og kreativt, lyder Lars Andersens vurdering.

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

Tekst:

Der er lukket for kommentarer.

Top