Bankmand klar til comeback

ANSÆTTELSE – Skjern Bank har nu slået kløerne i Christian Trans fra Tarp, som 1. december gør et bemærkelsesværdigt comeback i bankverdenen.

Forrige år blev han involveret i en retssag mod en falleret kunde hos sin tidligere arbejdsgiver, hvor han også selv kom under anklage for at have overtrådt sine beføjelser. Han endte dog med at blive pure frikendt og har efter banktiden arbejdet hos Danbolig.

”Jeg har hørt rigtig meget godt om Christian – både i bankkredse og hos flere af hans tidligere kunder. Og så har han en profil, der er meget udadvendt,” siger afdelingsdirektør Allan Vad fra Skjern Bank i Esbjerg om valget.

Han har derfor ikke haft nogen betænkeligheder ved at hente Christian Trans til banken trods den tidligere turbulens.

”Nej, overhovedet ikke. Han er frikendt klokkeklart i retten, og det er dét, jeg forholder mig til.”

Hans rolle bliver privat-
rådgiver med hovedvægt på det opsøgende arbejde i privatkundesegmentet.

”Her vil han have en fremtrædende rolle. Det er jo ikke alle, der er født til at have det gen, men det har Christian – det er jeg overbevist om,” siger Allan Vad.

”Han har ikke ønsket sig ledelsesopgaver og skal ikke servicere eksisterende kunder, men får råderum til at servicere nye,” siger bankdirektøren, der også fremhæver erfaringen fra mæglerbranchen som et plus på kontoen.

Hovedpersonen glæder sig til at starte på en frisk i bankverdenen.

”Jeg har savnet det, men har også haft en rigtig god tid hos Danbolig, som gav mig chancen for at komme i gang igen. Nu ser jeg fremad og glæder mig til at blive bankmand igen med nye erfaringer fra boligmarkedet,” siger Christian Trans.

 

 

Tekst:
Top