Hjerting Byfest gør comeback for fuld musik

BYFEST – Efter en pause sidste år gør Hjerting Byfest nu comeback for fuld musik fredag og lørdag den 28.-29. august.

“Det bliver et brag af en byfest,” lover Lise Løth Nielsen på vegne af hele festudvalget.

“Vi har valgt at have fokus på et højt aktivitetsniveau og stadig med en målsætning om at kunne tilbyde noget til alle aldersgrupper. Det betyder farvel til nogle af de tidligere aktiviteter til festen, men også goddag til nye friske tiltag.”

Arrangementerne får igen base på plænerne bag Nordvangskolen i Hjerting, og festen starter med den populære seniorfrokost fredag kl. 12-15. (tidspunkt ændret ift. den trykte avis)

Årets Åbningstaler

Den officielle åbning foregår kl. 16.30 med en ny tradition, Årets Åbningstaler, en lokal Hjertingborger. Det bliver fulgt af et meget passende foredrag om livsglæde, fortalt på en humoristisk måde af Lindy Aldahl fra DR-programmet ‘Rigtige Mænd.’ Imens underholder Frk. Tryllestøv, der laver ballondyr, tryller og fortæller historier.

Fredag aften er der stor fest i partyteltet med levende musik fra bandet Madam Blå, som spiller 80-er og 90-er hits samt alt det bedste fra nutiden.

Der er fri entre til fredagsfesten (dog med en aldersgrænse på 18 år), som også får besøg af en upcoming guitarstjerne, Hjertingdrengen Frederik Bang.

En af årets nyheder er et kæmpe LAN-party fredag nat i hallen, hvor der bliver plads til, at mindst 100 unge kan game hele natten med computerspil, pizza og cola til den lyse morgen.

Lørdag står den bl.a. på fodboldturneringen Eat & Play Cup samt opvisning med fodbold-freestyleren Chris Linde, der tryller med en bold.

DJ og cocktailbar

Den store finale bliver Lørdagsfesten med middag, DJ og professionelle bartendere i cocktailbaren med ‘aldeles rimelige priser’, som det hedder.

Hjerting Byfest byder også på bl.a. hoppeland, human table football, fiskeauktion, musik på pladsen, rope skipping, motorcykler, børnespeedway maskiner, segways og meget mere.

Efterhånden som aktiviteterne falder på plads, vil der blive udsendt nyhedsbreve, som man kan tilmelde sig på adressen: liseloeth@hotmail.com.

Hjerting Byfest har allerede en del sponsoraftaler med virksomheder på plads, men der er plads til flere, som kan kontakte
Allan Nielsen på adressen: an@britannia.dk.

Billetter til Lørdagsfesten og LAN-party kan købes fra den 1. juli i Hjerting Kiosken.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top