Tandlæger, læger og mere nyt på vej

Marianne Gammelgaard har mere nyt på vej i sundhedshuset.

LANGLIHUSET – Efter et længere tilløb er der nu for alvor hul på bylden for Langlihuset, hvis man ellers kan bruge det udtryk om et sundhedshus.

Lokalplanen for det tidligere domicil for KJ Industries på Havborgvej i Hjerting faldt på plads sidste forår, hvorefter den tidligere ejer og direktør hos KJ, Ulrik Gammelgaard, kunne forfølge en ny strategi om at etablere sundhedshus i den ejendom, han stod tilbage med.

 

Fit & Sund slog hul

Gennembruddet blev etablering af fitnesscentret Fit & Sund, som Hjerting Posten kunne fortælle om i august sidste år, og nu etableres også en fysioterapeutklinik.

Men der er mere på vej i den nærmeste fremtid, oplyser Langlihuset.

”Vi har faktisk fået en del henvendelser og vi arbejder i øjeblikket på at få bekræftet en aftale med nogle tandlæger,” oplyser Marianne Gammelgaard, der selv driver to virksomheder i huset, French Pharmacy og Kosmetisk Klinik Esbjerg, sammen med sin mand Ulrik Gammelgaard.

Ejerne rykker nu selv op på 1. sal for at gøre klar til endnu flere nye lejere i Langlihuset.

”Der er en aktør mere indenfor sundhedsvæsenet på vej, som jeg desværre ikke kan fortælle nærmere om endnu. Og så er vi overbevist om, at der kommer nogle praktiserende læger også. Det ved vi helt sikkert,” oplyser Marianne Gammelgaard.

”Det er jo trenden i dag med sundhedshuse. Det er dét, regionen gerne vil have, og Langlihuset er et godt eksempel på den udvikling.”

Hvornår regner I med, at det sidste falder på plads?

”Det er jo ligesom med et hus. Når der begynder at flytte nogen ind, så animerer det til, at andre også får interesse, fordi de kan se, at tingene fungerer nu. Det bliver selvforstærkende.

Så der kunne godt komme en afklaring inden sommer?

”Det er svært at sige. Vi får henvendelser, men vi er også kritiske i udvælgelsen af dem, der skal være her.”

 

Øjenlåg fixes lokalt

Marianne Gammelgaard er selv sygeplejerske og har siden efteråret 2014 drevet Kosmetisk Klinik Esbjerg i Langlihuset, hvor plastikkirurg og overlæge på Sydvestjysk Sygehus, Jesper Halling, er tilknyttet.

Klinikken tilbyder nogle af de gængse skønhedsfix som Restylance-, Botox- og Dermaroller-behandlinger, der strammer facaden op.

Som noget nyt tilbyder man nu også øjenlågsoperationer, der udføres lokalt på klinikken i Hjerting under lokalbedøvelse.

”Efter en forundersøgelse hos lægen tager det kun en halv til en hel time alt efter forløb,” oplyse Marianne Gammelgaard, som snart har flere nye tilbud på vej i klinikken.

 

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top