De gamle KJ-haller væltes i år

UDSTYKNING – Forvandlingen fra tomt industrihus til travlt sundhedshus og fitnesscenter er accelereret voldsomt det sidste halvandet års tid i det gamle fabrikskompleks for KJ Industries på Havborgvej i Hjerting.

Den ene ende af ejendommen, Langlihuset med sine mange sundhedstilbud, er fyldt op, og der er stadig efterspørgsel efter flere kvadratmetre til den del (se boks).

Resten af ejendommen står tom, bortset fra opbevaring af en masse grej og inventar fra de mange omrokeringer af lejere i forbindelse med de løbende rokader, mens der renoveres.

”Det jo planen at rive det ned, og det skal være i år, vi kommer i gang med det,” fastslår ejeren, direktør Ulrik Gammelgaard.

”Lokalplanen er ikke lavet endnu, men kommunen er meget interesseret i planerne, og vi skal jo i gang med at have det solgt. Der har bare ikke været tid til det, men nu er det nu, og det skal så gennem den kommunale sagsbehandling. Men jeg betragter det som en formalitet, og jeg kan da kun forestille mig, at naboerne vil betragte det som et plus at få fjernet de sidste rester af industri her i boligkvarteret,”lyder hans vurdering.

Måske ny fitness-sal

Som tidligere beskrevet pønser Fit & Sund på at bruge noget af den rå hal til en udvidelse af træningsområdet.

”Det er der jo mulighed for – endnu. Beslutningen skal snart tages, for en bygning har jo ikke godt af at stå tom, men om vi lader et fag mere eller mindre blive stående, er ikke afgørende,” siger Ulrik Gammelgaard, som selv er blevet medejer af fitnesscentret sammen med lederen Daniel Hestbech.

 

Langlihuset web

Langlihuset udvides med mere klinikplads

Sundhedshuset på Havborgvej er ved at være fyldt helt op med to lægepraksiser, speciallæger, kiropraktor og fysioterapeut, men ifølge ejeren er der brug for endnu mere plads i Langlihuset. Derfor gøres der klar til at inddrage lidt af det gamle produktionsareal til nye kliniklokaler.

”Vi har efterspørgsel på flere lokaler, og så planen er at udvide med omkring 8-900 kvm i to etager. Hele paletten er her i huset, og det gør det attraktivt – også for de nye, der er på vej,” fortæller ejeren Ulrik Gammelgaard,.

”Det her er gået så hurtigt, at vi dårligt nok selv kan følge med. Men jeg vil tro, at det bliver her i løbet af foråret, vi går i gang. Nu skal det sidste lige laves færdigt først i den gamle administrationsbygning.”

Når den øvrige del af de gamle fabriksbygninger er revet ned, er det tanken at lave yderligere parkering ved dét, der så bliver bygningens nye gavl.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top