Speciallæge på plads i Langlihuset

Specialstolen ligner en forlystelse i Tivoli, men er et stykke hightech til en halv million kroner, fortæller Malgorzata Kolodziejczyk (t.v.), Vinni Thorsted i stolen og Carina Ude Christensen.

 

SUNDHEDSHUS – Tankerne om et samlet sundhedshus med flere tilbud begynder at tage form i Langlihuset på Havborgvej i Hjerting.

Senest har speciallæge Malgorzata Kolodziejczyk flyttet sin øre-, næse- og halsklinik fra det gamle St. Joseph Hospital i Esbjerg til Hjerting.

Her kommer hun under tag med bl.a. fitnesscentret Fit & Sund og får mere plads at udfolde sig på.

”Vi ønskede os flere udviklingsmuligheder, bl.a. med den specialstol, vi bruger til at rette øresten (en lidelse, der påvirker balancenerven og giver svimmelhed, red.). Så vi er meget glade for flytningen,” siger Malgorzata Kolodziejczyk.

”Der er allerede kommet en god kombination af vores faste patienter samt nye patienter fra Hjerting-området, der er meget glade for at slippe for turen ind til byen.”

Det samme gælder personalet, hvor alle tre på klinikken har fået kortere vej til arbejde. Lægen bor selv i Ådalen, sygeplejerske Carina Ude Christensen i Varde og lægesekretær Vinni Thorsted i Fourfelt.

Klinikken er på 200 kvm, og fremtidsplanerne går på en udvidelse, hvis der bliver behov for det med flere patienter.

”En af vores visioner er, at vi ikke vil afvise nogen. Og hvis man selv mener, at man har et akut problem, så er det vores udgangspunkt for behandlingen,” siger Carina Ude Christensen.

Man behøver ikke nogen henvisning fra egen læge for at søge konsultation på den nye specialklinik, og al behandling dækkes af sygesikringen.

Der er ikke åben konsultation, men man bestiller tid, og alternativt møder man op og venter, hvis man har et akut problem.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top