Ship Inn på stilsikker kurs

CAFEMILJØ – Hjerting Badehotel har slået dørene op for café Ship Inn i en ny og moderne udgave, der ser ud til at være på stilsikker kurs fra start.

Der er bygget om med kærlig og gennemført hånd og ånd som i resten af huset, og både gæster og vært var i højt humør til indvielsen den 23. januar.

Ship Inn på stilsikker kurs 2

 

”Vi har fået det lige, som vi gerne ville have det med et mere åbent og transparent design til gavn for både gæster og personale. Så nu skal I bare hygge jer – baren er åben,” sagde hotelejer Peter Petersen i sin korte og uformelle åbningstale, inden han gav ordet til Connie Borgen fra Strandvejens Kunstrute.

Hun bød velkommen til kunstnersammenslutningens ti års jubilæumsudstilling, der kan ses på Ship Inn frem til 27. februar.

”Vi kan ikke forestille os et smukkere sted at udstille end her på det nye Ship Inn med udsigt over havet. Og vi kan se tilbage på ti fantastiske år med meget stor lokal opbakning,” sagde Connie Borgen.

Hun kunne også glæde sig over to nye medlemmer, billedkunster Else Espersen samt fotograf og multikunstner Mette Runge.

 

Højbord er et hit

Det nye Ship Inn har bl.a. fået en stor, central vinkelbar, hvor personalet kan overskue hele caféen, og der er kommet et område med bløde møbler.

Et nyt højbord overfor baren ligner allerede et hit, hvor man kan både stå og sidde. Bordpladen er savet ud af disken fra den gamle bar, og de vittige hunde ved højbordet, havde allerede døbt bordet med navnet ’Stamdisken.’

 

Kajak i loftet

I Strandstuen hænger nu en smuk, klassisk trækajak i loftet, mens spiseafdelingen er uændret, og den lille rygerhule bagest i lokalet er bevaret.

Ship Inn på stilsikker kurs 3Den nye ombygning har kostet i omegnen af en halv million kroner, men Peter Petersen har som sædvanlig hovedet fuld af nye idéer. Så vi skal ikke regne med, at han nu er færdig med at bygge om.

”Det håber jeg ikke,“ siger Peter Petersen.

 

”Vi skal hele tiden følge med, og hvis vi ikke er under udvikling, er vi under afvikling!”

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top