Ship Inn genopfinder sig selv

Esbjergtrioen Tanni & The Cool Cats er nyt husband i brasseriet Ship Inn på Hjerting Badehotel. Foto: Finn Arne Hansen.

Blød jazz og en mere moderne menu, hvor man deler en anretning, er det nye

Hent den originale artikel fra avisen her

LIVSNYDERI – Brasseriet Ship Inn på Hjerting Badehotel havde 3. februar premiere på en ny slags fredagsbar. Det var med trioen Tanni & The Cool Cats, der spillede og sang poppet, blød jazz.
Det ny og moderniserede menukort, der havde premiere to dage før, stod også sin prøve. Wienerschnitzlerne og det traditionelle stjerneskud er lagt på pausehylden, og nye, spændende ’sharing’-anretninger bliver nu serveret.
”Vi syntes, der skulle ske noget nyt. Vi måtte se i øjnene, at ’citronspringerne’ og ’agurkerytterne’ er passé,” fortæller køkkenchef Søren Pilegaard.
”Vi prøver at præsentere det hele på en lidt mere moderne vis. For eksempel laver vi en lækker ravioli med fisk nu. Vi prøver at mikse stilarterne lidt og tænke lidt mere italiensk,” tilføjer han.

Ravioli med Vesterhavsfisk vendt i brunet smør, hasselnød og Vesterhavsost er en af de nye retter. Foto: Hjerting Badehotel.

Ravioli med Vesterhavsfisk vendt i brunet smør, hasselnød og Vesterhavsost er en af de nye retter. Foto: Hjerting Badehotel. Foto: Hjerting Badehotel.

”Østers er dog ikke lagt på hylden. Det er en evigt populær spise, som bør være her i Nationalpark Vadehavet, men måske prøver vi med lidt forskelligt tilbehør,” tilføjer han.
Fredag den 3. marts er der igen jazz.

Tekst: Finn Arne Hansen

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top