Mie Hyttel er nu eneejer af Hjerting Badehotel

Foreløbig fortsætter hverdagen uændret på hotellet og i de to restauranter, men sammen med foråret kan der komme nye tiltage, lover den nye eneejer

Hent den originale artikel fra avisen her

EJERSKIFTE – Efter syv års sameje og samarbejde på Hjerting Badehotel er det nu slut med partnerskabet mellem Mie Hyttel og Søren Pilegaard, der ellers har drevet hotellet i fællesskab siden 2017.
Mie Hyttel har siden 1. november været eneejer af det over 100 år gamle og hæderkronede etablissement på Strandpromenaden.
”Vi har fra samarbejdets begyndelse haft mulighed for, at den ene ejer kunne købe den anden ud, og det har jeg nu gjort”, oplyser Mie Hyttel, der samtidig fortæller, at det gamle badehotel nu igen er et hundrede procent tilbage på familiens hænder. Familien har stået bag hotellet i mere end 40 år.

70 medarbejdere


Ændringerne i ejerskabet betyder, at Mie Hyttel helt og holdent har overtaget selskabet Hjerting Badehotel Esbjerg A/S. Sammen med de 70 medarbejdere fortsætter hun driften af badehotellet med dets 39 værelser og 16 feriehuse. Hertil kommer de to restauranter, Strandpavillonen og Ship Inn.
Umiddelbart vil ændringen i ejerforholdet ikke få den store indvirkning i hverdagen på badehotellet. Dog vil der i løbet af foråret komme nye tiltag og tilpasning af nogle koncepter, oplyser Mie Hyttel.
Mie Hyttel og Søren Pilegaard har gennem de syv år med fælleseje lavet flere tiltag, blandt andet to store værelsesrenoveringer, hvor der er indrettet suiter, renoveret værelser og tilføjet altaner på næsten alle værelser.

Nye udfordringer
Søren Pilegaard, der hidtil har fungeret som hotellets køkkenchef, har endnu ikke taget beslutning om fremtiden.
Han har imidlertid stort mod på nye udfordringer i eller udenfor branchen. Han har tidligere haft lederstillinger på blandt andet Hotel Haraldskær, Hotel Legoland og senest altså som køkkenchef og medejer af Hjerting Badehotel.

Tekst: Jens Bytoft
Foto af Mie Hyttel: Hjerting Badehotel
Arkivfoto af Hjerting Badehotel: Hjerting Posten

Tekst:

Relaterede artikler

Top