Malermester Klinkert køber virksomhed ved Vejen

OVERTAGELSE – Der er fart på Sven Klinkert fra Malermester Klinkert ApS i Sædding, og fra nytår får han endnu mere på paletten.

Her overtager den driftige maler Gesten Malerforretning ApS ved Bække lidt nord for Vejen med cirka 12 ansatte, der føjer sig til de ca. 30 han har i forvejen. Klinkert sætter projektleder Karin Kjærrumgaard Madsen ind som daglig leder i Gesten, og sælgeren, malermester Per Jung, fortsætter i virksomheden det første år for at sikre et glidende generationsskifte.

“Jeg kendte Per lidt i forvejen via arbejdet og hørte, at han søgte en efterfølger, for ingen af hans ansatte havde mod på at overtage. Så kontaktede jeg ham, og det faldt på plads med virkning fra 1. januar,” fortæller Sven Klinkert, som ikke har de store forkromede vækstplaner

“Man skal aldrig sige aldrig, men det er jo kun et års tiden siden, vi havde fem års jubilæum. Og dengang havde jeg ingen planer om, at vi skulle have så mange flere ind. Men jeg regner da med, at vi rammer 50 ansatte næste år,” siger Sven Klinkert, inden hans rødglødende mobil ringer igen – for femte gang under et ti minutters interview.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top