Hjerting IF ansætter første foreningskoordinator

HIF er efter ibrugtagningen af Hjertinghus vokset til over 1800 medlemmer og nu ansættes Henrik Poulsen fra Hjerting som den første koordinator

Hent hele artiklen som PDF her

(HIF-logo) Hjerting Idræts Forening tager nu næste skridt i at blive en mere samlende enhed for Hjerting. Foreningen ansætter nemlig en foreningskoordinator. Den første på posten er Henrik Poulsen fra Hjerting, der i parentes bemærket var en af de mest succesfulde fondsansøgere, da huset skulle finansieres. Det er dog hans store netværk i foreningen, i byen og blandt fondene, hans mangeårige kendskab til HIF samt hans store engagement for klubben, der har været udslagsgivende, fortæller hovedformand Anders Kristensen.
Ansættelsen, der i første omgang er på deltid, sker med baggrund i et sandt medlemsboom efter ibrugtagningen af Hjertinghus i Tobølparken. Her vil han også have et par ugentlige kontortimer, så alle udefra kan booke en rundvisning, få oplysninger om fitness, gåklubben, yoga, indoor cycling eller noget helt femte. Kontortiden er ikke endeligt fastlagt endnu. Han er desuden hyret af den selvejende institution Hjertinghus til at løse forskellige praktiske opgaver.

Voldsom vækst
”Henrik har også fået noget udstyr til sit hjemmekontor, men han kommer til at være meget her. Han er jo også frivillig i fitness,” siger Anders Kristensen, der ikke vil blive forbavset, hvis stillingen ret hurtigt ender med at blive en fuldtidsstilling.
Det er en voldsom vækst her i 2020, der er baggrund for ansættelsen.
”Vi har passeret 1800 medlemmer og er på vej mod 2000. Der er kommet 350 i fitness, cirka 200 i tennis, omkring 70-80 i badminton og en flok FIFA-gamere, der gerne skulle få lyst til at spille bold på en rigtig bane,” tilføjer han.
”Og så har vi med støtte fra Telesikring fået indoor cycling, vi har fået fitness-dans, fitness-fodbold, ældreidæt her i huset, en gåklub, der går en gang om ugen, flere slags yoga og bordtennis. Man kan sige, at vi går fra en traditionel klub til mange nye ting. Det afspejler sig ikke kun i medlemstallet, men også i antallet af frivillige. Vi har fået 10 instruktører i fitness, syv i yoga og seks i indoor cycling,” siger Henrik Poulsen, der glæder sig til sit ny virke.
At det ikke kaldes spinning skyldes et rettighedsspørgsmål. Et bestemt firma har varemærkebeskyttet dette begreb.
”Men man skal huske, at Henrik ikke er den, der skal udføre alting. Han er manden, man skal komme til, hvis man vil sætte noget i gang, så hjælper han med at koordinere det,” understreger Anders Kristensen.

Ny fortælling i HIF
Han forklarer endvidere, at ansættelsen er en del af en større strategi.
”Vi er i gang med at omorganisere os til en mere samlende enhed i byen. Vi har i den forbindelse stiftet en kommunikationsgruppe med Thomas Vohs Ahlers fra HIF Fodbold som formand. Vi vil meget gerne fortælle meget mere om, hvem vi er og hvad vi vil. Det bliver et stærkt tiltag, der kommer til at binde foreningen sammen. Vi vil udfylde behovet for at være sammen og dyrke aktiviteter sammen. Det er den fortælling, vi gerne vil have op at stå,” slutter Anders Kristensen.

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top