Juletræsfest med bjældeklang for børn og voksne i Hjerting

Hjertinghus og HIFs anden juletræsfest var højt belagt med god julestemning

Hent den originale artikel fra avisen som PDF her

JULERIER – Der var god julestemning med miniskattejagt, børnekoncert med bjældeklang, æbleskiver, gløgg og voksenhygge, da HIF og Hjertinghus søndag den 26. november havde 120 børn og deres voksne med til stor juletræsfest i Hjertinghus.
”Der blev kaldt på både julemanden, hans kone og hans børn i stor stil, og forventningen var høj da de alle fem endelig dukkede op. Nissebørnene have stjålet julemandens bog med navnene på alle artige børn, da de ikke kunne forstå hvor de ikke selv stod i den. Heldigvis var det ikke alle børn der kunne holde tæt med hvem der havde gemt bogen,” fortæller Bettina Goth Häggqvist, som var med til at starte traditionen i 2022 og var med som frivillig igen i år sammen med andre gode hjælpere.
”Julemanden fortalte både sine egne – men også alle andre børn – at han bare ikke havde nået det endnu. Pyha, så var alle glade og der kunne danses, synges og leges julelege rundt om juletræet. Til slut delte julemanden og hele hans familie slikposer ud til alle børnene, og der kunne tages billeder sammen med julemanden til dem som havde ’mod’ på det,” tilføjer hun.

Jul i Hjertinghus 2023. Copyright: Jens Mejlvang Eg.
”Tak for et par rigtig hyggelige timer i Hjertinghus og tak for opbakning, sang og det gode humør fra både børn og voksne. Vi skulle også hilse og sige tak fra julemanden og hans familie og sige, at de meget gerne vil komme igen næste år,” slutter hun på holdets vegne.

Tekst: Finn Arne Hansen
Foto: Jens Mejlvang Eg

Tekst:

Relaterede artikler

Top