Fysioterapeuter rykker ind i Langlihuset

Fysioterapeut Steen Jepsen åbner snart Klinik for Fysioterapi og Sundhed i Langlihuset i Hjerting, hvor man får fitnesscentret Fit & Sund som nabo og samarbejdspartner.

 

SUNDHEDSHUS – Langlihuset i Hjerting føjer en vigtig brik til puslespillet for et komplet sundhedshus, når et tilbud om fysioterapi snart rykker ind.

Klinik for Fysioterapi Sct. Joseph i Esbjerg etablerer en filial i sundhedshuset på Havborgvej, som åbner hurtigst muligt.

”Vi har lejemålet fra 1. marts og satser på at blive klar et stykke tid ind i marts,” siger fysioterapeut Steen Jepsen, der ejer klinikken sammen med fysioterapeut Ib Møller fra Hjerting.

”Vi kommer til at være her lidt på skift, og vi bliver nok tre fysioterapeuter, man kommer til at møde herude.”

 

Udlejerne rykker en tak

Klinikken etableres i stueetagen, hvor ejerne af ejendommen, Marianne og Ulrik Gammelgaard i øjeblikket driver kosmetikvirksomheden French Pharmacy og Kosmetisk Klinik Esbjerg.

Udlejerne rykker selv op på 1. sal for at skaffe plads til flere nye lejere (læs side 3), og fysioterapeuterne får plads til at etablere i alt fem behandlingsrum.

 

Kur mod centralisering

Klinikken i det gamle Sct. Joseph Hospital fortsætter uændret med Hjerting-afdelingen som ny filial.

”Alle fysioterapeuter er inde i midtbyen. Så vi synes, det kunne være spændende at prøve at gå imod den centraliseringsudvikling og åbne en filial herude. Og så også fordi, at vi regner med et godt samarbejde med Fit & Sund inde ved siden af. De står også for kvalitet, og det hænger rigtigt godt sammen at blive naboer med dem,” siger Steen Jepsen om valget af Hjerting og Langlihuset.

”Vi vil også gerne udvikle vores klinik og regner med at få nogle nye produkter på hylderne, så det ikke kun bliver fysioterapi, men også andre former for vejledning og rådgivning.

Vi har tænkt os at kalde det Klinik for Fysioterapi og Sundhed, så vi også får den del ind og får et samarbejde med de personlige trænere hos Fit & Sund. Nogle af dem er jo også kostvejledere,” påpeger 6710’s nye fysioterapeut.

 

Direkte dør til fitness

Fit & Sund-kæden har i øvrigt en erklæret strategi om kun at åbne fitnesscentre i umiddelbar nærhed af fysioterapeuter.

Dét flueben kan nu sættes, når de nye naboer rykker ind, og der bliver direkte adgang mellem den nye klinik og fitnesscentret.

”Tingene hænger sammen, og det handler jo også om at få motiveret folk til livsstilsændringer. Der mener vi bestemt, at vi kan være en vigtig del af den strategi om mere sundhed fremover,” siger Steen Jepsen, der endnu ikke har åbningstiderne helt på plads.

 

Fleksible åbningstider

”Men vi vil jo altid forsøge at være så fleksible som muligt. Tilgængelighed er vigtigt,” understreger han.

Det bliver dog ikke et match af Fit & Sunds åbningstider fra kl. 05 til 23, for det er trods alt lidt svært at selvtræne hos en fysioterapeut.

”Men inde på St. Joseph har vi f.eks. åbent fra 07.30 til kl. 18, og herude kunne det sagtens være, at der bliver nogle dage med tidligt åbent og nogle dage med sen lukketid.

Alle de travle mennesker skal jo også have en chance, så man kan godt forvente nogle fleksible åbningstider.”

 

Læs også om flere nyheder på vej i Langlihuset

 

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top