Erfaringer fra Hjerting skal løfte Fanø Krogaard

PL Hotels A/S, som Peter Petersen er en af inderhaver af, har overtaget Fanø Krogaard og har store planer for stedet.

Hjerting Badehotel med i overtagelse af Fanø Krogaard 1. november. De vil skabe rammerne for en knivskarp hoteloplevelse

TURISME – Fanø Krogaard kommer efter en hurtig handel, nu i ’familie’ med Hjerting Badehotel, Hotel Britannia og Hotel Arnbjerg, alle ejet af PL Hotels A/S. Overtagelsen sker den 1. november. Herefter lukkes kroen ned, idet der de næste otte måneder skal foretages en totalrenovering af stedet. Når det genåbner til sæsonen 2020, vil det være et sted, der tilbyder en afslappende totaloplevelse af høj kvalitet.
”Vi ser det lidt som en restauration med hotelværelser. Vi vil gøre meget ud af den del ved at ansætte gode kokke og give gæsterne en god spiseoplevelse med fisk og skaldyr i restauranten og på terrassen. Vi vil måske drive det selv det første år for at lægge linjen, men ellers regner vi med at finde en forpagter,” siger Peter C. Petersen fra Hjerting Badehotel, der i dag drives af hans datter Mie Hyttel og Søren Pilegaard.
”Det skal være en totaloplevelse, der skal stå knivskarpt. Intet kommer til at stå uforandret tilbage, kun hvis det har historisk værdi. Værelserne vil ikke blive større, for vi ønsker at skabe et sted, hvor der er små oaser, hvor man kan mødes med andre gæster og hygge sig,” fortæller han.

For den kræsne turist

Fanø Krogaard skal totalrenoveres i otte måneder og skal være i stand til at give en knivskarp totaloplevelse.

Fanø Krogaard skal totalrenoveres i otte måneder og skal være i stand til at give en knivskarp totaloplevelse.

”Det skal være et sted for den kræsne turist, der vil Fanø, og som stille og roligt går fra færgen til kroen og glæder sig til alle mange gode oplevelser, som øen har at byde på. Det bliver et andet prisleje end i dag, ja, for vi investerer jo mange millioner i det, og det bliver et helt andet sted end i dag,” siger han.
”Vi ser Fanø Krogaard som et utrolig spændende projekt, hvor opgaven er at skabe et kro og restaurant koncept, der har respekt for kroens og Fanøs historie, indrettet så den kan tiltrække turister som vil nyde alle herlighederne på Fanø og ved Vadehavet med Fanø Krogaard som udgangspunkt,” tilføjer den erfarne hotelmand.
Hans hustru Karen Margrethe Petersen vil stå for indretningen af den ny Fanø Krogaard.
Ud over renovering vil kroens sal blive ombygget, så den i fremtiden rummer fire værelser med terrasse og udsigt over vandet. Kroen vil efter renoveringen have 19-20 værelser, alle indrettet i autentisk atmosfære, men tilsat den nødvendige komfort, blandt andet vil alle værelser få eget bad.
Bag PL Hotels står Erik Bank Lauridsen og Peter Petersen. Selskabet ejer Hotel Britannia, Hjerting Badehotel og Hotel Arnbjerg.

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top