Butikken på badehotel flytter over gaden

FLYTNING – ’Butikken’ ved Hjerting Badehotel får flere kvadratmeter at boltre sig på i sammenhæng med nabobutikken, og byens besøgende slipper for at se på en bygning, der nærmede sig sin sidste salgsdato.

Det bliver resultatet, efter at Hjerting Badehotel har købt huset direkte over for hotellets gourmetbutik på Gl. Guldagervej, hvor der sælges vin, chokolade og andre gode sager.

Her i den tidligere cykelhandel vil butikken allerede i første kvartal næste år slå dørene op for en ny butik i sammenhæng med nabobutikken Le Kirk.

”Vi så det som en mulighed for at give vores butik flere kvadratmeter og til at indgå et samarbejde med Le Kirk. Vi vil stadig have hver vores forretning med hver vores pengekasse, men vi ser det som en fin mulighed at dele kunder ved at lave en åbning mellem butikkerne,” siger Mie Hüttel, salgschef og medejer ved badehotellet.

Hård konkurrence

Det er ingen hemmelighed, at konkurrencen for gourmetvarer kun bliver hårdere med tiden. Men Mie Hüttel fortæller, at det går godt for deres lille butik.

”Det er jo ikke nogen guldgrube, men det er en fin, lille forretning, som har stor værdi og betydning for hotellet. Kunderne synes, det er en hyggelig mulighed at kunne gå ind i butikken og købe lidt med hjem, og den indgår som en del af oplevelsen af at være gæst her,” siger Mie Hüttel, der fortæller, at de har givet 2,65 mio. kr. for bygningen.

I butikken skal der skabes adgang ind til naboen Le Kirk.

Huset har i længere tid været en knap så pæn del af gadebilledet i det centrale Hjerting.

Nogle læsere vil måske kunne huske, at bygningen for mange år siden husede en slagter. Men efter, at cykelhandleren blev opsagt og flyttede, har der de sidste par år været tomt i bygningen, der er overtaget fra den lokale forretningsmand Willy Støckler.

Bevarer området pænt

”En vigtig del for os har også været at bevare et pænt lokalområde. Så bygningen bliver også holdt i samme stil og bevares som den flotte del af det gamle Hjerting,” siger Mie Hüttel.

Udover butikken kommer huset til at bestå af et ekstra hotelværelse til langtidsleje samt en lejlighed på førstesalen, hvor den nuværende overdækkede plasticaltan ud til vejen bliver skiftet ud med en zinkbeklædt kvist.

Åbningen mellem de to butikker skal brandsikkerhedsgodkendes, før de kan gå i gang med bygningsarbejdet.

De nuværende lokaler for ’Butikken’ vil efter flytningen blive anvendt til internt brug for hotellet, blandt andet som ekstra lager til opbevaring.

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top