Troldehulen skaber seks nye arbejdspladser i Vester Nebel

Troldehulens indehaver Debbie Bisgaard Jensen fortsætter med at udvide. Har købt Vester Nebel Børnehus

Troldehulen overtager Vester Nebel Børnehus. Vilde vækstplaner i Esbjerg

SKOLEDRIFT – Troldehulen ApS har netop købt den lukkede institution Vester Nebel Børnehus af Esbjerg Kommune. Ejendommen skifter hænder den 1. juli og åbner til efteråret som Troldehulen Vester Nebel. Det skaber seks arbejdspladser, som allerede er besat. Men det er ikke slut med det. Indehaver Debbie Bisgaard Jensen vil åbne flere institutioner i Esbjerg og Varde.
”Jeg gør det, fordi vi har lange ventelister, fordi det er nogle rigtigt gode bygninger, og fordi vi gerne vil styrke lokalsamfundet,” siger den succesfulde iværksætter til Hjerting Posten.
Hun oplyser, at der ikke skal investeres noget særligt i de bygninger, der nu skal rumme 40 børn. Der skal oprettes en afdeling med navnet Troldeskolen. Her skal børn i førskolealderen gøres skoleparate. Måske kommer der også en vuggestue.
Da politikerne i Esbjerg lukkede Vester Nebel Børnehus på grund af dårlig økonomi, var der kun 19 børn tilbage. De er løbende blevet flyttet til Spiren i Tarp. Den 1. april var der ikke flere tilbage.
”Det næste skridt er, at jeg vil udvide mere flere institutioner, både i Varde og Esbjerg. Mit mål i Esbjerg er at have én institution i hvert at Esbjergs skoledistrikter”, tilføjer hun.
Bygningen var udbudt med en minimumspris på 1,5 millioner kroner, og der indløb fire bud. Og da Debbie Bisgaard Jensen bød højst, fik hun ejendommen.
Hun oprettede den private institution Troldehulen i Bryndum i 2010. Her er der nu 150 børn. Troldehulen har døgnpasning for dem, der har behov for pasning på skæve tidspunkter. I 2018 købte hun så den integrerede institution Sapin på Sædding Strandvej. Her hæves børnetallet snart fra 24 til 28 børn.

Tekst: Finn Arne Hansen
Foto: Kurt Henriksen

 

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top