Så er Hjertinghus klar til indvielse

Huset er beklædt med farvede plader.

Hjerting Sports- og Kulturhus har skullet igennem meget, senest en vandskade, men
nu indvies det fredag den 6. marts

FORENINGSLIV – HIF har skaffet halvdelen, og Esbjerg Kommune har givet den anden halvdel af de rundt regnet 15 millioner kroner, som Hjerting Sports- og Kulturhus har kostet. Så det er både et klubhus og et folkets hus, der fredag den 6. marts klokken 15-17 byder velkommen til indvielse med Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen som særlig gæst og taler. Han var også den, der i 2019 tog det første spadestik til byggeriet.
Overskriften på denne artikel er der sikkert mange, der studser over, men i erkendelse af, at Hjerting Sports- og Kulturhus næppe nogensinde bliver husets daglige navn, har bestyrelsen for den selvejende institution efter idé fra fodboldafdelingens formand Thomas Vohs-Ahlers valgt at kalde det Hjertinghus. Det er nemt at huske, og det fortæller også tydeligt, at det er et hus for alle i byen.
Håbet er da også, at der kommer en bred vifte af aktiviteter, pointerer formand Michael Erting. Det kan være alt fra folkedans, dagplejelegestuer, konferencer, generalforsamlinger, teater, musik, møder, pensionistaktiviteter og meget, meget mere. Kun aktiviteter som konfirmationer og andre fester, der mere naturligt hører hjemme andre steder som forsamlingshuse, kroer og private gildesale, er ikke på listen.

Kom med idéer!
Det bærende element for husets økonomi er den fitnessafdeling med en bunke spritnye maskiner, der efter planen er blevet taget i brug, når denne avis udkommer.

 Fitnessafdelingen er den første afdeling med aktivitet.


Fitnessafdelingen er den første afdeling med aktivitet.

Et halvt hundrede medlemmer har meldt sig til, og med den tilstrømning, der er, tegner det til en gedigen succes.
HIF kommer naturligt nok til at fylde meget i huset, men den store sal indbyder til, at alle aktører i lokalområdet begynder at tænke på aktiviteter, der kan foregå her. Koncerter? Revy? En kaninudstilling? En kunstudstilling? Store bankoarangementer? En dag med dansktop, kaffe og lagkage?
Mulighederne er store, og alle er velkomne til at komme at se huset den 6. marts for at vurdere mulighederne, lyder det fra formanden.
Huset selv barsler fredag den 20. marts klokken 20 med et ølshow med Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus. I annoncen på side 14 kan man læse, hvordan man melder sig til.
Ses vi fredag den 6. marts?

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top