Nu får det lokale boligstof et kærligt hjem – velkommen til Bolig Posten!

Hjerting Posten lancerer ny boligsektion med lokalt boligstof til vores krævende læsere

Hele artiklen i PDF-format

HJEMMEBANE – Vi elsker boligstof på Hjerting Posten, og efter flere års sværmeri fuldbyrder vi nu kærligheden med den nye Bolig Posten.

Læs Bolig Posten

Boligen er centrum for vores liv – også bogstavelig talt – og den har stor betydning for vores livskvalitet. For de fleste af os er det også den største investering, vi nogensinde foretager, hvis vi vælger at eje vores bolig. Det gør langt de fleste i vores område, der har flere villaer end alle de andre postnumre i Esbjerg tilsammen, men vi vil dække alle relevante muligheder og overvejelser for vores læsere – både ejermæssigt og geografisk.

Det lokale boligstof fortjener en ordentlig dækning med lokalt produceret og redaktionelt prioriterede artikler af høj kvalitet. Her føler vi os i al ubeskedenhed på hjemmebane, og derfor sidder du nu med Bolig Posten i hånden.

Det har også stimuleret vores overvejelser, at der mærkeligt nok ikke findes sådan et medie på det lokale marked, udover rene annoncetillæg.

Det kommer nu nok, og de kan bare komme an. Vi har før inspireret vores kære kolleger på andre områder, og det glæder os oprigtigt på læsernes vegne – men vogt Dem for
efterligninger…

Og så er noget af det sjoveste – og sundeste for alle – her i verden jo at udfordre et monopol, som det nu tegner sig på det lokale mediemarked. Det vinder ingen på – og slet ikke læserne.

Vi laver boligstoffet på vores måde, med kant og kvalitet. Vi kan ikke andet, og vi orker ikke andet. Foreløbig har vi fået bekræftet, at der efterspørges et stærkt, redaktionelt produkt i nogle rammer, hvor det bliver set og læst uden at drukne i mængden. Mange af de mere eksklusive boliger i vores område fortjener også bedre.

Værdi for pengene

Vi har også fået bekræftet, at der en vilje og evne hos annoncørerne til at regne æbler og pærer hver for sig og kigge nærmere på, hvad man reelt får for pengene. En læser er ikke bare en læser, og det er vigtigere at ramme de rigtige end at ramme de fleste.

Her i vores lille kompagni har vi også en tyrkertro på, at medier bør have fantasi til andre og bedre veje end discount og pris som den eneste parameter. Kald det bare naivt. Eller kald det kærlighed, for det er håbløs forelskelse i ordentlig journalistik, der driver os ud af sengen hver morgen – og nu ind på boligmarkedet.

Bolig Posten er ny, men boligstof er jo en gammel nyhed i Hjerting Posten. Faktisk var den allerførste forsidehistorie under det nuværende ejerskab en bolighistorie om de mange nye boliger på vej i vores område. Siden er det blevet til rigtig mange boligartikler – ofte markante historier, som vi har givet den prioritering, stoffet fortjener.

Dengang i starten skrev vi også om et kommende projekt med en ny ’landsby’ i Sjelborg. Sjovt nok kan vi nu i første udgave af Bolig Posten slutte cirklen med mere nyt om projektet, der har fået navnet
Sjelborg Bakke og tegner rigtig spændende.

Vi kommer til at dække boligstoffet bredt indenfor mange områder med relation til boligen, og vi vil dække hele spektret, grundigt og usnobbet. I er som altid meget velkomne til at byde ind med ideer, ris og ros, kære læsere.

Vi håber også, at annoncørerne vil tage godt imod Bolig Posten, og vi har plads til flere endnu, når I nu har ’set giraffen’. Priserne er konkurrencedygtige, selvom – og netop fordi – kvalitet koster lidt mere. Husk på, at en vare kun er billig, hvis prisen er lavere end dens værdi. Og omvendt.

Vi glæder os meget og ønsker go’ læselyst med Bolig Posten. Og til både boligstoffet og alle med interesse i en kærlig dækning af det, vil vi ønske jer:
Velkommen hjem!

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top