Marbækdag med plads til mange flere

Med Marbærdagen, der er Nationalparkens årsdag, har Esbjerg V en perle, der kan udvikles

Hent originalartiklen fra avisen som PDF her

NATUR – Om Myrthue har en krystalkugle eller bare gode forbindelser til vejrguderne, det ved vi ikke her på redaktionen. Måske var det bare held, at Marbækdagen, der også er Nationalparkdag, også i det herrens år 2023 år blev en skøn udflugtsdag med sol, varme og høj himmel for hundreder af familier fra nær og fjern. Selv flere turistbusser havde fundet vej dertil.

Plads til flere


De kendte ansigter var der: Myrthue Natur, Kultur og Læring, KFUM-spejderne, Hjerting Kanelaug, Danmarks Civile Hundeførerforening, Dansk Jægerforbund, Sydvestjyske Museer, Nationalparkens skib Vadehavet af Ribe, Varde og Omegns Bevaringsforening for Landbrugsmaskiner, Dansk Ornitologisk Forening, fire glade spillemænd, Danmarks Naturfredningsforening, en lokal gårdbutik med hjemmelavet is, dygtige grillfolk, Din Forsyning og mange andre.

Mange muligheder
Esbjerg V har altså en sand perle her. Men der var plads til mange flere udstillere og gæster. Der er et kæmpeareal omkring Myrthuegård, så der kunne have været tovbaner, klatrebaner, BMX-baner og meget, meget mere. Lad os håbe, der kommer flere til. Så kommer der også flere gæster.
De aktiviteter, der var, fejlede ikke noget. For eksempel var der i tegnestuen, hvor man kunne tegne dyr efter udstoppede eksemplarer, meget velbesøgt. Og hos spejderne var der kø for at få lov at lave pandekager over åben ild.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Tekst:

Relaterede artikler

Top