Købmand runder 50 med fuld tro på fremtiden

FØDSELSDAG – Han har været købmand på samme adresse i snart 30 år, først som elev, så som udlært og siden som ejer. Og 2. november runder Klaus Moltesen Kristensen fra Rema 1000 i Hjerting de 50 år i fuld fart og med masser af tro på fremtiden.

”Det bedste ved at være købmand er den daglige kontakt med kunderne. Og jeg er rigtig glad for mit skifte til Rema 1000 for to et halvt år siden,” siger købmand Kristensen.

Faktisk har han også uofficielt jubilæum som ejer af butikken, for i disse dage er det 20 år siden, at overtagelsen faldt på plads, selvom det først skete formelt den 1. februar 1996.

Klaus Moltesen Kristensen elsker at være købmand, selvom han blev det ved lidt af en tilfældighed.

”Jeg var faktisk gået i lære som speditør, men det var ikke noget for mig. Mine forældre sagde, at jeg i hvert fald ikke skulle gå arbejdsløs, og så spurgte jeg efter en læreplads her,” fortæller han.

Og købmanden på Sdr. Tobølvej ser lyst på fremtiden. Selvom hele to butikscentre i området nu satser på at tiltrække et nyt supermarked, er han klar til at byde dem velkommen.

” Det er vi. Det er en rigtig hård branche vi er i, og det er svært at starte helt fra scratch i dag. Jeg føler mig rigtigt godt klædt på ved at være købmand i Rema,” siger Klaus Moltesen Kristensen.

Inden han kom i lære rejste han rundt et års tid i bl.a. USA, Canada og Kina med synge- og dansetruppen Up With People, og i mange år har han spillet harmonika. Privat bor han i Sædding med sin ven Ole Høyer Sørensen, som han har kendt i snart ti år.

Læs også artiklen
Sædding og Hjerting i Hjerting i kapløb om nye supermarkeder

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top