Guldager dansede julen ind i forsamlingshuset

Både børn og voksne havde et par herlige søndagstimer i selskab med julemanden

Hent den originale artikel som PDF her

JULEFEST – Spillemanden hed Leif, og han spillede i den grad op til julefest, da Guldager Borgerforening bød indenfor til julesjov for både børn og voksne i forsamlingshuset – og det endda samtidig med at kalenderen viste første søndag i advent. Overfor, på den anden side af gaden, var flaget da også hejst hos byens kirke – sikkert for at markere, at det nye kirkeår faktisk også begynder denne søndag i advent.
Julemanden med det borgerlige navn Erik valgte dog forsamlingshuset, hvor snesevis af glade og forventningsfulde børn ventede på hans ankomst. Sammen med sin kvindelige hjælper, Laura, troppede han op – og så kom der ellers gang i festen og i dansen om det smukt pyntede juletræ.

Juletræsfest i Guldager Forsamlingshus 2023. Copyright: Jens Bytoft, Hjerting Posten.

Julemanden Erik og hans hjælper Laura satte gang i festen sammen med Leif.

Trioen, Leif, Erik og Laura, stod i spidsen for en sand perlerække af festlige sange og sanglege, hvor både børn og voksne kunne være med – og trængte man til et lille pusterum undervejs, var der blandt andet både kaffe, gløgg og æbleskiver at fornøje sig med.
Godteposer skortede det heller ikke på, så da det hele sluttede et par timer senere, var det en flok både glade og forpustede gæster, der forlod forsamlingshuset. Flere af deltagerne havde endda gjort sig den ulejlighed at klæde sig ekstra festligt på til dagen, så der var nissehuer, julekjoler og festlige striktrøjer i lange baner.

Tekst og foto: Jens Bytoft

Tekst:

Relaterede artikler

Top