Fin lille fastelavnsfest i Guldager

Måske gav solskin og godt vejr færre deltagere end normalt, men en fin fest blev det

Hent artiklen fra avisen her

FESTIVITAS – Den yderst aktive Guldager Borgerforening havde søndag den 19. februar fastelavnsfest med tøndeslagning i Guldager Forsamlingshus.
Arrangørerne vidste nok ikke, at det var den halvgamle redaktørs fødselsdag, og at solen derfor ville skinne fra en høj, blå himmel. Men hermed er ansvaret for det lidt svage fremmøde placeret!
Der kunne snildt have været dobbelt så mange deltagere, men egentlig gjorde det ikke noget. Det var et behageligt lydniveau, folk kunne snakke hyggeligt sammen ved bordene, og ungerne kunne drøne rundt, som de lystede.

Fastelavnsfest i Guldager forsamlingshus. Copyright Hjerting Posten

Batman fik studeret mangt og meget i forsamlingshuset. Også manden med det store kamera…

Det benyttede især lille Batman sig af. Han var i det helt store ”jeg-vil-undersøge-alt”-humør. At sidde i rundkreds og synge kan være svært for drenge med krudt i en vis legemesdel. Forældrene fik god motion!
Der var først lidt underholdning med masser af musik, sang og rundgang. Den stod Erik, Leif og Katten Laura for. Især klovens fif med at fremtrylle lyde ved at sætte en finger på børnenes hoveder, vakte lykke og fnis.
Herefter gik turen til tøndeslagningen, hvor børnene var delt op i de store og de små. De mindste var noget uvante køllesvingere, mens der hos de store blev svinget godt med trækøllen. Tilde Kjærgaard Lauridsen fik æren af at banke bunden ud af tønden hos de store.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top