Fit & Sund klar til at fylde rammerne ud

FITNESSCENTER – Så sent som i mandags var der helt tomme lokaler, hvor håndværkere drønede rundt, og den første maskine var slet ikke ankommet endnu.

Men når du læser det her, har Fit & Sund fem dage senere slået dørene op til Hjerting nye fitnesscenter i Langlihuset på Havborgvej den 20. november.

”Vi har rigtigt mange medlemmer allerede, faktisk 125 styk inden vi overhovedet har åbnet. Folk har taget fantastisk godt imod os, og alle er glade for at få et fitnesscenter til Hjerting,” fortæller en helt cool ejer, Maja Schlebaum, i en kort pause midt i forberedelserne i mandags.

Hun investerer omkring to mio. kr. i det nye center, der får 15 ansatte fra start og ventes at ende på omkring det dobbelte, når det er fuldt indkørt. Den gamle kantine fra det tidligere KJ Industries indrettes som det centrale ’maskinrum’ med kardiomaskiner og løbebånd med udsigt gennem de store ruder.

I de tidligere lagerhaller indrettes et holdrum og en spinningsal, der er forbundet af et stort og lidt råt frivægts-/crossfit område. Alle tre områder har vel otte-ti meter til loftet i den gamle industrihal, så hvis nogen mangler luft, skyldes det nok konditionen…

Bad og omklædning kommer til at foregå i kælderen, og ud mod P-pladsen i gården bliver der reception og et caféområde. Gæsterne får indgang både fra gården og via Langlihusets hovedindgang overfor Fakta i husets åbningstid.

 

Udendørs træning

Konceptet bag Fit & Sund kæden handler også om bl.a. socialt samvær og udendørs træning, og det kommer også som en del af tilbuddene i Hjerting.

”Vi har både nogle løbetrænere og powerwalk trænere ansat allerede, som også skal udenfor. Og faktisk lancerer vi til foråret et outdoor medlemsskab som et nyt koncept i kæden. Det bliver også optimalt herude i Hjerting,” påpeger Maja Schlebaum.

Åbningstiderne for det nye center er fra kl. 5 morgen til 23 aften hele året rundt, dog kun bemandet i tidsrummet 07.30 til 20.00.

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top