Erik Trigger holdt hof for ny bog

Hele artiklen i PDF-format

BILLEDGALLERI:

LOKALHISTORIE – De var der alle sammen; forfatteren, familien, bedsteborgerne og borgmesteren til dét, der blev en rigtig Hjerting-begivenhed.

Digteren og forfatteren Erik Trigger Olesen lancerede 21. november sin nye bog ’Over havet under himlen’, skrevet på basis af sin morfars erindringer.

Og det skete selvfølgelig helt i bedstefars ånd:

Med gode (sø)røverhistorier, masser af brændevin og bakskuld og masser af opmærksomhed.

Erik Triggers morfar Jens Richart Torsland var en markant personlighed i Hjerting, hvor han levede alle sine 96 år med hustruen Marie.

 

En svunden tid

Hans erindringsnoter er blevet til en bog, som beskriver livet i gamle dages Hjerting gennem tidsbilleder fra en svunden tid med både charmerende særlinge, entreprenante eventyrere og ihærdige iværksættere.

DSC_0561

Køen var lang i Jon & Dittes Hus, så selv en borgmester måtte vente pænt på at få signeret den nye bog af forfattteren selv.

Bogreceptionen fyldte ’Stalden’ til godt og vel sidste plads i Jon & Dittes Hus i Hjerting, hvor både snakken, brændevinen og bakskulden hurtigt fik ben at gå på, mens forfatteren underholdt med anekdoter om sin bedstefar og oplæsning fra bogen.

Her kan du læse et fyldigt uddrag af bogen ’Over havet under himlen’

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top