Dynamisk trio vil udvikle pubben Kaktus i Hjerting

Afterskiing efter skirejsen, fællesspisning, koncerter, banko, vinsmagning og måske en pubquiz-aften – Tina, Jon og Pernille har masser af idéer til udvikling af Kaktus

Hent den originale artikel fra avisen her

PUBLIV – Hjerting har i mange år haft en pub eller et værtshus, om man vil. Kaktus er navnet.
Hvad det kommer af, aner undertegnede ikke, men man hygger sig heldigvis i stedet for at stikke sig, når man træder ind ad døren til den populære beværtning.
Den ny ejertrio Tina Clausen fra Bramming, Pernille Knudsen fra Hjerting og den ligeledes herboende Jon Vørts har hidkaldt avisen for at fortælle lidt om, hvad de har gået og arbejdet på, og hvad de stadig arbejder på.
For Kaktus skal være mere og andet end et værtshus, mener de – uden at tabe de værdier, der ligger i at være det. Stamkunderne skal stadig følge sig godt tilpas. Der tænkes på afterskiing med Jägermeister efter skirejsen, fællesspisning, koncerter, banko, vinsmagning, grill i baghaven og måske en af de populære pubquiz-aftener. Faktisk er der taget hul på meget af dette allerede.

Flames der spiller Big Fat Snake numre henrykkede gæsterne på Striens Gårdhavefest på Fanø i 2023. Nu skal de spille i Hjerting. Foto: Ginn Arne Hansen, Fanø Posten


Flames der spiller Big Fat Snake numre henrykkede gæsterne på Striens Gårdhavefest på Fanø i 2023. Nu skal de spille i Hjerting.

En plakat på bordet fortæller om en af de større satsninger lørdag den 17.februar klokken 15 til 17. Her kommer det lokale rockband Flames nemlig og spiller Big Fat Snake-numre til den store guldmedalje. Men inden da, den 3. februar, kommer Flemming Rothmann. Han spiller numre af Johnny Madsen og Bamse.

Kaktus giver frokost
Inden koncerten giver Kaktus frokost til de heldige, der når at booke en plads.
Andre kommende musiknavne er Winnie Jepsen fra Hjerting og Jumping Jacks. Et frivilligt eventudvalg med ansatte og stamgæster hjælper til med alt dette.
”Efter den 3. februar er det meningen, at man skal have et medlemskab for at deltage i spisningen,” fortæller Tina, der som de to andre har holdt kraftigt igen med deres egen løn for at kunne renovere Kaktus.
”Det seneste år har vi fordoblet omsætningen, og overskuddet skal bruges på nye toiletter, bedre køkkenfaciliteter og meget andet,” fortæller Jon Vørts, der har god forstand på at drive forretning. Han har et firma med 40 ansatte.

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Top