Dejlig badedag for de seje til Langli Open Water

HAVSVØMNING – Forholdene var perfekte og i skarp kontrast til sidste års strabadser, da havsvømningen Langli-Hjerting Open Water blev afviklet her i eftermiddag.

BILLEDGALLERI:

Hele 30 deltagere havde meldt sig til den 2,5 km lange svømmetur, og traditionen tro – det er jo trods alt tredje gang – var der feltet domineret af habile svømmere, triatleter, elitesoldater og andet godtfolk.

Det praktiske klappede perfekt med hele fem følgebåde, og de deltagere, der havde ofret lidt forberedelse på sagen nød turen i fulde drag.

Publikum var også mødt talstærkt op på stranden nedenfor Ho Bugt Sejlklub og samtlige af de seje deltagere blev klappet i land.

Første mand på stranden var Janus Kempel, skarpt forfulgt af Thomas Krüger og med Henry Stokholm på tredjepladsen. Det hører med til historien, at Thomas Krüger sammen med Henry Stokholm og en tredje deltager åmænd havde valgt også at svømme TIL Langli i stedet for at tage følgebåden, og alligevel var supermanden Krüger – sidste års vinder – tæt på at hente Kempel!

Hurtigste kvinde i land var seje Tina Terp, som også kom først i land sidste år!

Deres udsendte deltog også som observatør på første etape, men forberedelserne daterer sig tilbage til skoletiden. Så fra en ellers gunstig position med mange overhalingsmuligheder og overblik over hele feltet, måtte han gå tidligt i bådene på grund af sælbid og søgræs…

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top