Unge vinimportører til Hjerting

To unge vinentusiaster har flyttet AC Vinimports butik fra Sædding til Hjerting

Hent hele artiklen som PDF her

HANDELSLIV – Hjerting har fået en ny vinforretning på Guldagervej 36. AC Vinimport er navnet, og initialerne AC stammer fra navnene Anna og Casper.
Det er nemlig Anna Mai Cave på 30 år og og Casper Cave på 32 år, der står bag vinporten. De stiftede forretningen i september 2019 og placerede den i Sædding.
”Og så så jeg mit snit til at snuppe direktørtitlen,” griner Anna Mai, da Deres udsendte kikker indenfor i den ny butik og spørger efter chefen.
Imens er Casper ved at stille vin op på hylderne. De har overtaget hele lageret efter den tidligere vinhandel på stedet, så de lægger hårdt ud på den ny adresse i Hjerting med over 200 forskellige vine på programmet.

Smager alle vine selv
De importerer dog helst selv deres vine, fortæller Casper og viser efter opfordring fra den malbec-elskende redaktør en argentisk malbec af reserva-kvalitet frem.
”Den her vinbonde har vi selv været i forhandling med og købt fra, og sådan kan vi godt lide det. Det er rart at kunne fortælle kunderne om vinen, vingården og vinbonden,”, siger Casper.
Men hvorfor flytte fra Sædding til Hjerting?
”Vi blev ringet op af den tidligere vinhandler, Jens fra Creativo, og efter et hurtigt møde besluttede vi os samme aften. Og ja, det købedygtige publikum her i Hjerting spiller da ind, men det er mere det dejlige landsbymiljø og det, at alle tænker og handler lokalt, der tiltaler os”, siger Anna Mai.
Hvordan vil de så klare sig i den hårde konkurrence, der er på vinmarkedet?
”Vi vil gerne have fokus på service og god vejledning. Så kan alle overleve, mener jeg. Og så sælger vi kun vine, vi selv har smagt og kan stå inde for,” fortæller Anna Mai, som tilføjer, at de også bringer ud. Og det gør de selv i deres el-bil.
Og inden redaktøren hilser af med et tilbud at være vinleverandør til Klub Vadehavet, kommer der også et særdeles godt malbec-tilbud på bordet til redaktøren fra den anden side – man er vel ikke vinhandler for ingenting…

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

Tekst:
Tags

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top