Stig Rossen begejstrede ved koncert i Hjerting Kirke

360 publikummer fik sig en betagende oplevelse og en musikalsk musicaloplevelse med Stig Rossen og Carl Ulrik Munk-Andersen

Hent originalartiklen fra avisen som PDF her

KONCERT – Indtil for kort tid siden anede sangeren Stig Rossen ikke, at der fandtes en bydel i Esbjerg, der hedder Hjerting. Det ved han nu. Samtidig kan den kendte kunstner i dag notere sig, at han – såfremt han ikke var det i forvejen – nu er særdeles populær hos flere hundrede af områdets borgere, nemlig det store publikum, der for nylig mødte op for at høre ham synge i Hjerting Kirke.

Kirken var stuvende fuld af forventningsfulde tilhørere, der kunne gå tilfredse hjem.

Kirken var stuvende fuld af forventningsfulde tilhørere, der kunne gå tilfredse hjem.

Dynamisk duo
Med sig til Hjerting havde Stig Rossen pianisten og organisten Carl Ulrik Munk-Andersen, og den dynamiske duo kunne skabe både nærmest åndeløs, betagende stilhed og bragende bifald i det smukke kirkerum.
Repertoiret var først og fremmest sange fra det utal af musicals, Stig Rossen har medvirket i gennem de seneste mange år – ind i mellem krydret med masser af humoristiske bemærkninger og små anekdoter, der skabte latter og begejstring blandt publikum.
Koncerten var arrangeret af Stiftelsen Jon og Dittes Hus på Gl. Guldagervej i Hjerting, og stiftelsens formand, Halfdan Andersen, var den første ved mikrofonen.
Han bød velkommen til dagens gæster.

360 billetter solgt
På forhånd var der solgt cirka 360 billetter og klogeligt nok havde man valgt at sætte ekstra stole ind. Dem blev der brug for. Stiftelsen, der sparer op til at bygge en sal, tjente cirka 40.000 kroner på koncerten.

Tekst og foto: Jens Bytoft

Tekst:

Relaterede artikler

Top