Sports- og kulturhuset er færdigt til december

Byggeriet af Hjerting Sports- og Kulturhus skrider godt fremad, og der er rejsegilde for alle interesserede onsdag den 26. juni klokken 15 på adressen Tobølparken 25.

Rejsegilde på Hjerting Sports- og Kulturhus onsdag den 26. juni

FORENINGSHUS – Vejen har været lang og trang, og bølgerne har gået højt, men nu begynder det at lysne for alle, der ser frem til at tage Hjerting Sports- og Kulturhus ved tennisbanen ved Tobølparken 25 i brug.
Byggeriet skrider godt fremad, der er rejsegilde med lidt vådt og tørt til håndværkerne og alle interesserede hjertingborgere onsdag den 26. juni klokken 15. Bestyrelsen for den selvejende institution beder i den forbindelse om, at man ikke kommer med gaver eller kranse, men giver et kontant beløb til den løbende indsamling til inventar, især belægning og foldedøre, men også køkken med videre. Man er selvfølgelig også velkommen til at donere et køkken eller noget inventar.
33.000 kr. indsamlet
Indsamlingen har i denne runde givet 33.000 kroner, opgjort den 12. juni, og hvis det lykkes at komme op på cirka 700.000 kroner, vil det udløse et tilsvarende beløb fra Esbjerg Kommune.
En af de aktiviteter, der overvejes for at rejse penge, er en støttekoncert med et godt dansk band til efteråret. Det vil dog kræve frivillige og sponsorer.
Sports- og Kulturhuset kommer til at rumme en sal på cirka 250 kvadratmeter, en topmoderne fitnessafdeling, omklædningsrum, mødelokaler, depot til tennisafdelingen med meget mere. Det vil stå klar inden julen 2019, blev bestyrelsen orienteret om forleden på byggemødet. Der er derfor et begrundet håb om indviel­sesfest i januar 2010.
Bestyrelsen for Den selvejende institution Hjerting Sports- og Kulturhus er i øvrigt blevet forstærket, så den nu består af Michael Erting, bestyrelsesformand, Henrik Clausen, byggesagkyndig, Jesper Elkjær Sørensen, idræt, Jens Juul Poulsen, kasserer og Finn Arne Hansen, kultur.

Tekst og foto:
Finn Arne Hansen

Tekst:

Relaterede artikler

Der er lukket for kommentarer.

Top