Planer for Sædding-fest skrider fremad

BYDELSFEST – Arbejdet skrider godt fremad for den store Bydelsfest for Sædding-Fovrfeld og Ådalen, lørdag den 22. august. Som tidligere beskrevet i Hjerting Posten har en række ildsjæle lagt sig i selen for at samle de mange tilbud i området til ét samlet brag af en aktivitetsdag.

Initiativgruppen afholdt møde 9. april med fin opbakning.

”Det gik rigtig godt, og der kom 35 deltagere, der alle sammen bød ind med noget. Samtidig fik vi meldinger fra 17 andre, der gerne ville bidrage, men var forhindret den dag,” fortæller Peter Nygaard fra netværksgruppen, der koordinerer planerne.

”Det bliver et meget bredt program med mange aktiviteter, og vi kommer til at lave en aktivitetskalender for dels den indendørs og dels den udendørs del. Så kan man også se alle de ting, man ikke nåede denne gang.”

Sædding Centret bliver centrum for begivenhederne, og den endelige liste og programmet er ikke på plads endnu. Men det ligger fast, at der bl.a. bliver masser af leg og sjov for de mindste, opvisninger på torvet, udstilling og workshop med lokale kunstnere, musik og dans samt sport, spejderliv og snobrød. For vovehalsene bliver der også mulighed for at rappelle ned fra kirken.

Gratis aktiviteter

”Der kommer cirka 60 forskellige aktiviteter, og det hele bliver gratis at deltage i,” oplyser Peter Nygaard.

”Vi er gået lidt bort fra at slutte med bålfest nede på stranden, og indtil videre er den droppet. Man skal jo også tænke på, at det er et langt tidsrum for folk. Men ambitionen er at vise, at der sker fantastisk mange ting i Sædding, Fourfelt og Ådalen, og også gerne vise for andre mennesker i byen, at der er så mange erhvervsvirksomheder og foreninger i området.”

Følg med på Fjæs’en

Hvor står I om to-tre år?

”Det udvikler sig forhåbentligt – måske til en anderledes fest – det må tiden vise,” siger Peter Nygaard.

Efterhånden som aktiviteterne falder på plads vil de blive slået op på Facebook-siden ‘Forstadsliv og sammenhold – Sædding-Fovrfeld og Ådalen’.

Her kan man følge med i programmet i takt med, at det falder i hak frem mod 22. august.

Tekst:

Relaterede artikler

Top