Niels flytter B&O fra Gjesing til Kongensgade

Niels Rosendahl, medindehaver og butikschef for Bang & Olufsen i Esbjerg, foran den kommende butik i Kongensgade 41, hvor Far & Søn lå i ´gamle dage’.

Med flytningen håber Niels Rosendahl på flere yngre strøgkunder, der får smag for Bang & Olufsens kvalitet og design

Hent den originale artikel fra avisen som PDF her

ERHVERV – I Syd- og Sydvestjylland er der kun ét sted, man kan købe Bang & Olufsen-produkter, nemlig i butikken på Gammel Vardevej 237 i Gjesing. Men det er snart slut. Efter fusionen med Drewsen i Silkeborg er det blevet besluttet at flytte butikken til en butik med 380 kvadratmeter på adressen Kongensgade 41 i Esbjerg C, men stadig med Niels Rosendahl ved roret.

Den rigtige beliggenhed
”Det er en beliggenhed helt tæt på Torvet, og det er den helt rigtige,” siger han, mens vi står i butikken, der er fyldt med travle håndværkere.
”Det er den gamle Far & Søn-butik, der er ved at blive omdannet til en Bang & Olufsen-butik. Senest var Tøjeksperten her, men de er flyttet tættere på Torvet.”
Tidsplanen for den ny butik, som er i lokaler ejet af Viggo Kristensen, er at åbne i uge 12, om små fire uger, fortæller Niels Rosendahl, der fortsætter som medindehaver og butikschef.
Han har solgt den bageste del til Hotel Ansgar, så hele området bliver frisket op. Hotellet får 54 nye værelser,” fortæller han.
For de forhåbenligt mange kunder, der vil se på Bang & Olufsen-produkter, er placeringen ideel, mener han, dels på grund af beliggenheden ud til gågaden, dels fordi man nemt kan parkere i parkeringshuset i Danmarksgade, og fra en anden parkeringsplads kan de komme til butikken via slippen, påpeger han.

Caféidé er væk
Er caféidéen, som I fortalte om i forbindelse med fusionen med Drewsen, stadig i spil?
”Nej, ikke som cafésalg, men vi har selvfølgelig god kaffe og en hyggelig snak med i købsprocessen, men ikke med henblik på salg.”
Får I plads til et større sortiment her?
”Vi får i hvert fald udstillet det hele på en meget finere måde. Det indrettes på helt nye dessiner, som Bang & Olufsen udstikker. Vi får en af de største, måske den største, gågadebutik i landet at udstille i, og så vi bliver den første i Danmark, der får et epoxy-stengulv. Så det er den absolut nyeste installation, vi byder ind til,” smiler han.
Staben i butikken fortsætter uændret, så det er de kendte ansigter og de kendte montører, man vil møde og blive betjent af, men Niels vil ikke udelukke, at der hen ad vejen kan blive behov for mere mandskab.
”Det håber vi da på. Vi tror på, der bliver en anden trafik her, at der kommer flere lidt flere ind, som vil inspireres på den lidt længere bane – se på noget, de en gang vil investere i.”

Vil gerne se flere strøgkunder
Så du vil gerne se lidt flere af de unge strøgkunder?
”Ja, det er jo grunden til, at vi rykker ind. Bang & Olufsen er et kendt navn, og mange familier har tradition for at vælge os, men der er jo også ændret meget på sortimentet de senere år, og det er der måske nogen, der ikke har set og oplevet. Gjesing er et fint område med hensyn til handel og parkering, men det er jo ikke et inspirationsområde, som en gågade er. Så derfor vil vi gerne have, at nogle nye kunder får set og mærket den kvalitet, som vi leverer.”
Held og lykke med den ny butik!
”Tak.”

Tekst og foto: Finn Arne Hansen

 

Tekst:

Relaterede artikler

Top