Nicolai K. kører igen i GT-3

Den unge racerkører fra Hjerting har skrevet kontrakt med det engelske team Garage 59 og skal nu køre Aston Martin Vantage

Hent hele artiklen som PDF her

RACE – I 2021-sæsonen bliver den 21-årige Nicolai Kjærgaard fra Hjerting igen at se i en GT-3-racer, denne gang på Garage 59-teamet. Efter den seneste sæson, som bød på mangfoldige udfordringer, særligt på grund af pandemien, er der i år lagt op til deltagelse i mange flere løb. At finde det rette team og tilrettelægge det rette program har ladet vente på sig, men Nicolai er sikker på, at det, der er planlagt, er perfekt i forhold til ambitionerne om at blive fuldtidsprofessionel. Ventetiden har været lang, men den er blevet brugt til træning i simulator suppleret med masser af fysisk træning.


Teamkammeraterne i det engelske Aston Martin-team er meget erfarne, og teamet vandt da også flere trofæer i 2020-sæsonen. Derfor er der lagt op til godt racerløb og fornyet håb om topresultater, når sæsonen skydes i gang midt i april på den italienske
Monza-bane.
Skiftet til Garage 59 kommer efter en sæson hos Bentley Motorsport, som desværre måtte indstille motorsportsprogrammet på grund af den negative indflydelse, som Covid-19 medførte.

Deltager i fuldt program
I den ny sæson vil Nicolai K. deltage i det fulde program, og der bliver således meget travlt helt frem til oktober med løb i Holland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, England og ikke mindst i Belgien, hvor det legendariske 24-timers løb køres på Spa-banen i juli måned.

Nicolai ser frem til sæsonen, og vi har fanget ham på telefonen fra Frankrig. Her opholder han sig i forbindelse med testdage, som afvikles denne uge og næste uge på Paul Ricard og Magny-Cours banerne, og han udtaler:
’’Jeg ser rigtig meget frem til at arbejde sammen med Garage 59 og Aston Martin om at genskabe de gode resultater fra sidste sæson – og om muligt forbedre dem. Vi kommer til at kæmpe for at udfordre de andre teams og vinde Silver-mesterskabet. Det er et mesterskab, hvor konkurrencen er uhyggeligt hård, men vi har et godt team og gode kørere. Mit mål om at skabe en karriere indenfor motorsport er 100 procent intakt, og det er bestemt stadig realistisk, selv efter Covid-19, og med det ny program i år er ruten også lagt.”
-fina

Tekst:

Relaterede artikler

Top